Про компанію

Що підвищує комфорт оператора автогрейдера Cat® 120?

Що підвищує комфорт оператора автогрейдера Cat® 120?

Автогрейдер Cat® 120 з легкістю адаптується під певні завдання. Оператору доступні для кермо з важелями або джойстики, установка повного або неповного приводу і деякі версії системи контролю профілю. Двигун Cat® C7.1 дозволяє економити паливо з режимом ECO, а інноваційна система фільтрації робочих рідин дозволяє знизити витрати до 15% на ТО. За рахунок сучасного дизайну кабіни і заднім вікнам вдалося досягти ідеальної видимості. Сучасні зручні крісла, в комплексі з усім перерахованим вище, забезпечують максимальний рівень комфорту.

Управління

На важелі передбачена можливість установки кнопок і регуляторів ухилу для управління системою 2D / 3D контролю профілю або можна підібрати систему регулювання за допомогою джойстиків з встановленими методами автоматизованої регулювання відвалу. Джойстики встановлюються в підлокітники сидінь, що мінімізує потрібні рухи руками на 78%, полегшуючи роботу та мінімізуючи втому оператора, а вузька фронтальна частина кабіни гарантує додатковий огляд відвалу.

Кабіна оператора

Кабіна машини Cat® 120 характеризується сучасним дизайном. За рахунок підвищеної площі скління забезпечується ідеальна видимість, як в передній, так і в задній частині. Кабіна може бути також дообладнана системою безпеки Cat® Detect, що підвищує контроль за сліпими областями за допомогою допоміжних камер відеоспостереження. Сучасні системи кондиціонування забезпечують збереження оптимального мікроклімату, виключають проникнення пилу і не дають стеклам пітніти. На новому світлодіодному дисплеї добре відображаються дані про стан і функціонування машини, а за допомогою сенсорного екрану з діагоналлю 10 дюймів, дуже комфортно управляти 2D / 3D системами контролю профілю. Традиційне крісло автогрейдера обладнано пневматичним підвісним пристроєм і системою кондиціонування та підігріву повітря. Позиції сидіння легко регулювати за допомогою сучасного екрану.

Що підвищує комфорт оператора автогрейдера Cat® 120? 1
Що підвищує комфорт оператора автогрейдера Cat® 120? 2
Технічне обслуговування

Передова система фільтрації дає можливість зниження експлуатаційних витрат на 15%. Заміну фільтрів і рідин тепер можна здійснювати рідше. Це означає, що експлуатаційний час на об'єкті збільшується. Фільтри знаходяться в легкому доступі, завдяки чому вдається оперативно здійснювати технічне обслуговування і переходити до інших завдань. Ергономічна система оперативної заміни регулювальних пластин поворотного круга з доступом зверху дає можливість скорочення трудовитрат при ТО приблизно до 20% і дозволяє швидко позбутися від люфту відвалу для забезпечення точності виконання маніпуляцій.

Продуктивність і системи контролю профілю

Системи Cat® GRADE дозволяють операторам виконувати свою роботу продуктивніше і оперативніше. Серед них розрізняють стандартну систему відображення кута нахилу відвалу – Digital Blade Slope Meter, систему відображення позиції рами і ухилу і повороту відвалу – Cross Slope Indicate з технологією Attachment-Ready Option, що дозволяє без проблем дообладнати машину до повноцінної 2D / 3D системи автоматизації управління відвалом Cross Slope і AccuGrade. Є також допоміжна технологія Stable Blade, яка автоматично знижує швидкість руху при виникненні вертикальних коливань Cat® 120 для підтримки рівності робочої зони.

Технологія повного приводу автогрейдера дає можливість в разі потреби вручну відключати задній тандемний привід і виробляти плавне пересування виключно на фронтальному гідростатичному приводу для найбільш точного профілювання. Висока потужність двигуна гарантує відмінні тягово-зчіпні характеристики і допомагає виконувати маневри при плануванні важких або сипучих ґрунтів.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин