Про компанію

Що робить роторний змішувач RM300 ефективним та потужним?

Що робить роторний змішувач RM300 ефективним та потужним?

Модель RM 300 включає в себе відмінні експлуатаційні властивості та високу надійність, що гарантує відповідність найскладнішим умовами роботи й максимальний коефіцієнт технічної підготовки техніки.

Двигун Cat® C11 з функцією ACERT

Великий робочий об'єм двигуна та високий крутний момент дають можливість експлуатації машини з самими різними продуктами.

Механічні насос-форсунки з електронною системою управління MEUI

MEUI – це унікальна паливна технологія, що поєднує в собі інноваційну систему електронного управління та прості за своїм механізмом насос-форсунки з незалежним механічним керуванням.

MEUI ідеально управляє тиском уприскування в усьому спектрі робочих оборотів. За рахунок таких конструктивних характеристик вдається досягти більш точного налаштування тривалості, тиску та моменту вприскування двигуна С11.

Багаторазове впорскування пального

За допомогою багаторазового впорскування вдається досягти високої точності циклу подачі пального. Добре відрегульований цикл згоряння забезпечує зниження температури в камері, завдяки чому зменшується число викидів і досягається оптимальне згорання. Це в свою чергу дозволяє підвищити продуктивність двигуна та його паливну економічність.

Блок циліндрів С11

Виконаний з сірого чавуну. Конструкція відрізняється множинними ребрами, які забезпечують пристрою оптимальну жорсткість. Масивні перегородки дозволяють досягти жорсткості та міцності при обертанні колінчастого валу. Такий пристрій гарантує високий рівень стиснення й підвищує щільність потужності. Поєднання деталей із застосуванням циліндричних різьб і кілець зменшує витрати моторного мастила та охолоджуючої рідини.

Високий тиск в циліндрах

Високий тиск та якісний контроль допусків гарантує відмінну продуктивність згоряння пального, зниження прориву газу та шкодочинності вихлопних речовин.

Двигун з верхньою позицією розподільного валу

Розподільчий вал з верхньою позицією оснащений зубчатим приводом з боку маховика. Дане розміщення шестерні приводу істотно знижує вібраційні коливання. З метою зниження зносу в фронтальній частині встановлений балансовий демпфер крутильних коливань. Дані нюанси конструкції гарантують підвищення експлуатаційного періоду та надійності двигуна.

Що робить роторний змішувач RM300 ефективним та потужним? 1
Що робить роторний змішувач RM300 ефективним та потужним? 2
Техобслуговування та ремонт

Система діагностики контролює головні опції та реєструє всі ключові дані, що значно полегшило обслуговування і ремонт. Діагностика електроніки здійснюється за допомогою програми Cat® Electronic Technician.

Турбонаддув і проміжне охолодження наддувного повітря ATAAC

Система проміжного охолодження гарантує високу потужність й ще більшу реакцію двигуна на керуючий процес. Разом з тим температура вихлопних газів залишається в межах низьких значень протягом тривалого часу.

Повітряне поетапне охолодження забезпечує збереження низької температури повітрозабірника. Деталі камери згоряння зроблені з жорстким допуском, що максимально збільшує паливну економічність та зменшує шкідливість вихлопних газів. Унікальний пристрій турбокомпресора, де канали впуску та випуску розміщені по різних сторонах, а також розподільний вал верхнього розміщення з заднім приводом дозволяють досягти істотного поліпшення подачі повітря. За рахунок цього підвищується ККД і знижуються шкідливі викиди токсичних компонентів.

Електронний блок управління ADEM A4

Відповідає за управління подачею пального, фази газорозподілу та подачу повітря, гарантуючи високий рівень потужності за умови мінімальної паливної витрати. Блок управління задіє гнучку схему подачі пального, за рахунок чого двигун моментально реагує на зміну потреб в потужності. Він відстежує параметри роботи двигуна та техніки в загальному, гарантуючи максимальний коефіцієнт корисної дії.

Ознайомитися з характеристиками ресайклера Cat® RM300: https://zeppelin.ua/products/road-reclaimers/rm300/

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин