Про компанію

Що забезпечує комфорт експлуатації автогрейдера CAT® 16M3?

Що забезпечує комфорт експлуатації автогрейдера CAT® 16M3?

Механізм фронтальної рами, області зчіпної конструкції та задньої рами автогрейдера 16М3 забезпечує максимальну продуктивність та міцність в складних експлуатаційних умовах.

Пристрій фронтальної рами є цілісним механізмом, що включає в себе верхні й нижні пластини, які гарантують жорсткість та міцність. Секція поперечного зсуву створена з посилених литих елементів зі сталі, що дозволяє розумно розподіляти навантаження на найбільш навантажених частинах рами та гарантує високу ступінь міцності.

Видовжений пристрій задньої напіврами забезпечує легкий доступ для проведення технічного обслуговування елементів в корпусі двигуна і вдосконалює стійкість машини. У механізмі також застосовуються дві литі деталі бампера та товсті пластини шарнірного зчленування, що забезпечують високий ступінь надійності. З метою забезпечення максимальної безпеки при ТО і навантаженні машини застосовується стопорний палець, що виключає поворот шарнірного зчленування рами.

Модернізована стійкість

Пристрій автогрейдера 16М3 забезпечує оптимізацію стійкості машини та продуктивності на вашій робочій зоні. За рахунок оптимізованого поєднання ваги та стійкості, модель 16М3 гарантує вдосконалене зчеплення з ґрунтом та властивість підтримки регулярної швидкості переміщення, особливо при застосуванні великогабаритних вантажів. Оператори по достоїнству оцінять удосконалену маневреність техніки на поворотах.

Легкість проведення ТО для більш кращої технічної готовності

Прокладки, запатентовані зносні елементи тягового бруса з доступом в верхній частині відрізняються легкістю монтажу і простотою заміни. Це дозволяє підтримувати заводську точність сполучення складових зчіпного механізму, поворотного круга та відвалу, гарантуючи при цьому вражаючу якість роботи, а також економлячи час й мінімізуючи витрати. Регульований привід поворотного круга забезпечує зниження зносу й тривалість технічного обслуговування методом забезпечення оптимальної щільності прилягання елементів.

Що забезпечує комфорт експлуатації автогрейдера CAT® 16M3? 1
Що забезпечує комфорт експлуатації автогрейдера CAT® 16M3? 2
Силова передача

Модель 16М3 була сконструйована з метою забезпечення максимальної продуктивності при роботі в найбільш складних експлуатаційних умовах.

  • Традиційне автоблокування диференціала в автоматичному режимі блокує диференціал при повороті і виконує його розблокування в разі руху вперед, полегшуючи управління і збільшуючи захист силового приводу
  • Система електронного регулювання перемикання передач високого ступеня ефективності APECS має пріоритетну значимість в підвищенні швидкості перемикання передач на моделі 16М3. Оператори відчують підвищення комфорту при перемиканні передач, що дозволить підвищити продуктивність їх роботи
  • 8 передач переднього ходу і 6 передач заднього ходу спеціально використовуються для забезпечення максимальної продуктивності
  • Захист від перемикання максимально допустимої швидкості коливання двигуна виключає перемикання на нижчу передачу до того моменту, поки швидкість пересування не буде знижено до максимально безпечного рівня.
Легкість експлуатації

Інноваційна електрогідравлічна система регулювання за допомогою двох джойстиків в порівнянні зі стандартними важелями регулювання мінімізує число рухів рук оператора до 78% і збільшує продуктивність праці.

Інтуїтивно зрозумілі опції регулювання гарантують максимально точну керованість робочою технікою та роблять процес навчання швидким для початківців і професіоналів своєї справи. Рукоятки керування з електронним типом регулювання дозволяють розмістити джойстики в необхідній позиції з метою досягнення максимального комфорту, оглядовості та правильності роботи.

За допомогою натискання на кнопку опція повернення шарнірного зчленування в центральну позицію автоматично повертає раму машини в пряму позицію з будь-якого кута повороту.

Ви можете підібрати режим модуляції підйому відвалу, який найкраще підходить для вашої сфери використання або робочого стилю.

За допомогою електронного регулювання дросельною заслінкою вдається досягти максимально зручного, точного та надійного управління роботою дросельної заслінки. Перемикач автоматичного / ручного режиму робить експлуатацію автогрейдера максимально плавною при самих різних умовах роботи.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин