Про компанію

Система автоматичного керування Accu Grade

Система автоматичного керування Accu Grade

Дозволяє знизити витрати, підвищити продуктивність і збільшити точність. Система автоматичного керування відвалом збільшує ефективність техніки на 40%, скорочуючи при цьому витрати. Заводська установка суміщених датчиків, проводки і гідравліки - передова розробка компанії Caterpillar, що оснащує обладнання системами різних видів, наприклад, ультразвуковими, лазерними та ін.

Завдяки даній технології оператор бульдозера проробляє планувальні роботи з високим рівнем точності без задіяння стандартних заходів розбивки або геодезистів. Застосовуючи інноваційні лазерні технології, датчики, що знаходяться на машині і зовнішній лазерний будівник, вдається отримати точні дані про висотні значення безпосередньо в кабіні і досягти максимально точного позиціонування відвалу.

Accu Grade Cross Slope (Поперечний ухил)

Це автоматична система керування, яка спроектована спеціально для підтримки постійного поперечного нахилу. Визначити кут нахилу вдається за допомогою датчиків, розміщених на машині. Система автоматично регулює позицію лівого і правого гідроциліндрів таким чином, що відвал техніки задає поверхню з регулярним нахилом. Технологія Accu Grade Cross Slope також дозволяє зрозуміти, в якому напрямку потрібно виконати відсипання або де відрізати матеріал з метою отримання заданого поперечного нахилу. Оператор може сам вирішувати, яким боком відвалу йому керувати і переключитися між ними без допоміжних налаштувань.

Технологія контролю поперечного нахилу є основою автоматичного керування, яка може застосовуватися в поєднанні з іншими системами.

Система автоматичного керування Accu Grade 1
Система автоматичного керування Accu Grade 2
Технологія Accu Grade GPS/Глонас

Це кращий варіант для зведення об'єктів складного профілю. Технологія 3D Accu Grade використовує супутникові технології, за допомогою яких електронний блок керування порівнює поточний стан з поточною версією і видає команди на функцію опускання або підйому з метою формування поверхні згідно з проектом.

Інноваційна система супутникового позиціонування GPS / ГЛОНАС дозволяє підвищити продуктивність робіт, досягти збільшення продуктивності і мінімізувати витрати.

Accu Grade UTS

Технологія надточного позиціонування, яка застосовується для відстеження робочим органом техніки. Завдяки багатофункціональному тахеометру вдається відстежити позицію активного відбивача, встановленого на відвалі, і визначити його координати.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин