Про компанію

Система Trimble® для проєктування доріг

Система Trimble® для проєктування доріг

GPS, лазерні та ультразвукові системи автоматичного регулювання дозволяють налагодити роботу техніки і підвищити оперативність виконання робіт.

Сучасні запити до дорожнього будівництва такі, що підрядникам важливо приступити до виконання робіт якомога швидше, з величезною точністю і скрупульозністю контролю собівартості. Це свідчить про відсутність позапланових простоїв і переробок, в той же час число застосовуваних матеріалів мінімальне для реалізації проекту.

Не важливо, які перед вами стоять завдання: побудувати нову дорогу або відремонтувати стару, Trimble дозволить вам створити надійну конструкцію, зменшити витрати на матеріали та значно підвищити рівень продуктивності. Чим більше ви користуєтеся рішенням Trimble, тим більш результативними будуть дорожньо-будівельні роботи.

Trimble від Цеппелін Україна для повного циклу: від розробки до закінчення проєкту, від ескізу до останнього проходу котка. Користуючись версією програмного забезпечення Trimble Business Center Heavy Construction Edition спільно з технологією Trimble 3D, вам будуть доступні необхідні геометричні параметри для укладання початкових або вже наявних шарів асфальту.

Якісне дорожнє полотно починається з продуманої підготовки надійної бази ще до того, як асфальтоукладач приступить до здійснення своїх завдань. Для спорудження нових доріг в програмному забезпеченні створюється тривимірний зразок. Технологія автоуправління Trimble 3D на автогрейдері GSC900 і котку CCS900 дозволяє досягти виконання завдань в точності з моделлю та рівномірним ущільненням покриття.

З метою заміни старого полотна можна скористатися GSC900 Trimble 3D технологією для дорожньої фрези, яка дозволяє усувати дефекти та вади покриття.

Система Trimble® для проєктування доріг 1
Система Trimble® для проєктування доріг 2

По закінченню фрезерування, яке було виконано за допомогою системи Trimble 3D, використання PCS400 Trimble 2D на асфальтоукладачу забезпечує легке укладання асфальту з необхідною постійною товщиною шару. На додачу до технології PCS400 Trimble 2D, що відповідає за укладання покриття з регульованою товщиною і нахилом, PCS900 Trimble 3D забезпечує укладання зі змінною товщиною шару, орієнтуючись на цифровий тривимірний проект дороги.

Коток – остання техніка, яка бере участь в процесі зведення дорожнього покриття. Відповідно, плата за усунення допущених помилок може бути дуже суттєвою. Користуючись технологією регулювання Trimble CCS900 на асфальтових котках можна істотно зменшити ймовірність майбутньої переробки. Дана технологія дає можливість виключення здебільшого виконаних маніпуляцій з ущільнення дорожнього полотна та дозволяє домогтися найбільш наближених параметрів до проєктних. За допомогою неї можна оптимізувати переміщення котка, досягти суттєвої економії пального і примножити ефективність робіт.

Надійність відіграє колосальну роль в дорожньому будівництві, так як при найменшому простої ви втратите свої гроші. Рішення Trimble націлене на витримування високих температурних режимів, пилу, ударних та вібраційних навантажень. Це все норма для дорожньо-будівельного обладнання. Якісна техніка виключає простої, а надійна сервісна мережа Цеппелін Україна гарантує оперативну та ефективну підтримку.

Trimble від Цеппелін Україна дозволяє перейти на наступний щабель при зведенні автомагістралей та великих проєктів. Це високий рівень конкурентоспроможності, на якому вас чекає підвищення продуктивності, що в свою чергу дасть можливість вигравати тендери та ставати сильнішими від одного проєкту до іншого.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин