Про компанію

Системи віртуальної реальності від компанії Caterpillar

Системи віртуальної реальності від компанії Caterpillar
Думка кожного клієнта завжди мала велику вагу для компанії Caterpillar і неодмінно враховується виробником при проектуванні та виготовленні нових зразків і моделей спеціалізованої техніки. Останнім проектом в даному напрямку, який компанія успішно реалізувала, стало створення стенду віртуальної реальності. Новинка є симулятором, який дозволяє за допомогою технологій віртуальної реальності з приголомшливою точністю змоделювати робочий простір оператора.

Новий стенд називається Центр візуалізації з ефектом занурення (Immersive Visualization Center - IVC) і розташований в Мосвільском відділенні компанії Caterpillar штат Іллінойс. Виробник пропонує всім потенційним покупцям свого обладнання відвідати стенд IVC, де вони зможуть наочно оцінити можливості та зручність керування різними моделями техніки. За своєю суттю, стенд є симулятором віртуальної реальності та дозволяє в реальному часі та масштабі моделювати вид всередині кабіни вибраного обладнання.

Центр візуалізації є однією з найбільш найбільших систем серед аналогічних в галузі та складається з 12-ти тривимірних проекторів з високою роздільною здатністю, і 4-х великих екранів, розташованих в різних площинах навколо оператора. Це дозволяє створити для спостерігача ефект повної присутності всередині робочого простору оператора розміром 3 метри в кожному з напрямків.



На сьогоднішній день особи, зацікавлені у придбанні техніки Caterpillar, мають можливість оцінити різні модифікації кабін автогрейдерів Cat. За словами Дена Гілліам, фахівця компанії з автогрейдерів, робота у віртуальному середовищі, дає покупцеві величезну перевагу перед остаточним рішенням у виборі необхідного обладнання. Центр візуалізації IVC дозволяє швидко «міняти» різні конфігурації обладнання, завдяки чому потенційний покупець може послідовно порівняти різні варіанти і виділити для себе найбільш важливі особливості кожного з них.

Брав участь в реалізації даного проекту Ренді Криг зазначив, непростий шлях, який довелося подолати співробітникам Caterpillar, перш ніж Центр візуалізації став реальністю. «Спочатку це була пара картонних коробок, джойстики від ігрових приставок, монітор і купа проводів».

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин