Про компанію

Стратегії заощадження палива для самоскидів 772G

Стратегії заощадження палива для самоскидів 772G

Позашляховий самоскид Caterpillar 772G виробляється з 1971 року і вже понад сорок років вдало експлуатується в кар'єрах, а також на гірничодобувних виробництвах. Як і інші моделі Cat, самоскид призначений для роботи в умовах бездоріжжя і характеризується надійною і зносостійкого конструкцією.

Самоскиди серії G допомагають зменшити витрати за рахунок застосування всіляких варіацій заощадження палива, контролю стану шин і зручного розміщення центрів обслуговування. Крім того, вони можуть бути оснащені системою Cat Vims, яка дає можливість отримання інформації про продуктивність, стан техніки і її робочі характеристики. Самоскид 772G має три версії кузова, експлуатаційний термін яких збігається з експлуатаційним терміном самого самоскида.

Стратегічні рішення, які дозволяють заощаджувати паливо
Традиційний режим заощадження

Ввімкнення відбувається натисканням кнопки в кабіні. Система діє за принципом зниження потужності. Для більшої економії оператор може змінювати потужність самоскида з 0,5 до 15%.

Адаптивний режим заощадження

Даний режим передбачає виявлення способів зниження потужності на основі швидкості в стаціонарному режимі за допомогою спеціальних датчиків. Клієнтами задається нижній поріг ефективності самоскида. Регулювання рівня потужності буде здійснюватися з урахуванням профілю доріг, і потужність за один цикл може змінюватися багато разів.

Стратегії заощадження палива для самоскидів 772G 1
Стратегії заощадження палива для самоскидів 772G 2
Автоматичний перехід на нейтральну передачу на холостому ході

Дозволяє зробити істотний вплив на витрату палива і реагує в тому випадку, якщо оператор протягом тривалого часу не здійснював ніяких дій на передачі переднього ходу при натисненій педалі гальма або ввімкненому сповільнювачі. Самоскид автоматично переходить на передачу переднього ходу, коли відпущена педаль гальма або натиснута педаль акселератора.

Вимикання двигуна на холостому ході

Ця функція активується оператором. При її ввімкненні машина буде сповіщати про майбутнє вимикання після довгої роботи на холостому ході в режимі паркування. Оператором задається ліміт часу роботи на холостому ході, якщо він буде перевищений, двигун зупиниться автоматично.

Обмеження швидкості

Нова можливість самоскидів серії G - обмеження швидкості є альтернативою обмеження передачі. За допомогою неї вдається мінімізувати витрату палива і знизити знос складових. Функція обмеження швидкості дозволяє визначити саму продуктивну з точки зору споживання палива передачу і частоту обертання двигуна. Система обмеження швидкості може застосовуватися спільно з автоматичним керуванням сповільнювачем.

Стратегії керування коробкою передач

Стратегія перемикання передач APECS на самоскидах серії G забезпечує більший крутний момент і частоту обертання при перемиканні передач. Економія палива забезпечується завдяки швидкому відновленню параметрів при перемиканні передач і забезпеченню більшої швидкості руху при підйомі.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин