Про компанію

Техніка Cat® на Дні відкритих дверей провідного транспортного ВНЗ України

Техніка Cat® на Дні відкритих дверей провідного транспортного ВНЗ України

8 квітня в Національному транспортному університеті - провідному транспортному ВНЗ України, відбувся День відкритих дверей. Подія присвячувалась абітурієнтам, молодим людям, які обирають свою дорогу в майбутнє. НТУ дає для цього широкі можливості, а компанія ТОВ з ІІ «Цеппелін Україна ТОВ» з гордістю і великим задоволенням сприяє якісному навчанню талановитої молоді.

Компанія Цеппелін Україна надала для НТУ України 2 машини: гідравлічний міні-екскаватор Cat® 302.7D CR і міні-навантажувач з бортовим поворотом Cat® 216B3. Головною метою показу машин було продемонструвати майбутнім студентам техніку Caterpillar, яка є найпотужнішою, інноваційною та популярною на ринку у всіх країнах світу.

   

    

«Для нас, як для дилерів техніки Cat®, є важливим те, що майбутні інженери вже в студентські роки зможуть глибоко вивчити передові технології, а також освоїти переваги нашої техніки. Зокрема, це позитивно вплине на ефективність експлуатації машин бренду Caterpillar в найближчому майбутньому. Крім того, така співпраця дозволяє підібрати хороших фахівців для нашої компанії - кращих випускників провідного профільного ВНЗ. І, нарешті, ми сподіваємося, що вносимо свій позитивний внесок у розвиток всієї дорожньої і будівельної галузі України, допомагаючи проводити ще більш ефективну підготовку студентів», - розповідає менеджер з розвитку напрямку систем автоматизації ТОВ з ІІ «Цеппелін Україна ТОВ» Геннадій Будник.


Співпраця включає в себе не тільки надання техніки Cat® для навчання, компанія «Цеппелін Україна» також відкрита для проведення практики студентів останніх курсів та заохочує до написання дипломних робіт на базі підприємства. За допомогою компанії у студентів з'явилася можливість освоювати новий матеріал не тільки в теорії, а й отримувати необхідну в даній сфері роботи практичну складову.

Цеппелін Україна щиро сподівається на плідну співпрацю і спільну користь від виховання високопрофесійних майбутніх кадрів в сфері дорожньої і будівельної техніки.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин