Про компанію

Технології, що підвищують ефективність екскаваторів нового покоління Cat® 330 та 330GC

Технології, що підвищують ефективність екскаваторів нового покоління Cat® 330 та 330GC

У традиційну комплектацію екскаваторів Cat® 330 входять найкращі в сфері технологічні рішення, спрямовані на збільшення продуктивності. Завдяки встановленій системі Cat® Connect результативність робіт підвищується до 45% в порівнянні зі стандартною технікою для профілювання.

Традиційна система Cat® GRADE 2D гарантує навігацію по глибині, а також нахилу та відстані по горизонталі. Ці значення профілювання відображаються на сенсорному екрані, завдяки чому оператор може здійснювати точні дії.

Технологія без проблем оновлюється до Cat® GRADE 3D. Традиційна опція Асистента Нахилу дозволяє автоматизувати переміщення стріли, рукояті і ківша, завдяки чому оператори можуть з легкістю виймати ґрунт, використовуючи при цьому всього лише один важіль.

Система Cat® Payload гарантує забезпечення точної цільової маси і посиленої ефективності завантаження. За рахунок зважування при переміщенні та оцінці корисного навантаження в режимі онлайн опція Payload запобігає перевантаженню або недостатньому завантаженню самоскида. Нова функція допомоги при підйомі Lift Assist забезпечує оператору безпеку при підйомі важких вантажів без ймовірності перекидання машини. Візуальні і звукові сигнали попередження вказують знаходження навантаження в області робочого діапазону машини.

Технології, що підвищують ефективність екскаваторів нового покоління Cat® 330 та 330GC 1
Технології, що підвищують ефективність екскаваторів нового покоління Cat® 330 та 330GC 2
Приріст ефективності пального до 20%

Екскаватори Cat® 330 та 330 GC передбачають менше споживання пального на одиницю роботи в порівнянні з попередніми моделями: для екскаватора 330 близько 20% в порівнянні з 330F та до 15% в порівнянні з 330D2.

За допомогою адаптивного режиму вдається автоматично налаштувати роботу двигуна та гідравлічної системи під умови копання, оптимізуючи паливні витрати та ефективність. Обороти двигуна автоматично зменшуються при відсутності потреби в гідравлічному зусиллі, що також значно зменшує витрати пального.

Основний гідравлічний розподільник екскаваторів усуває потребу в лініях управління та мінімізує втрати тиску.

Нова система передбачає реверсивні електровентилятори, що подають необхідний повітряний потік і незалежно регулюють температурний режим гідравлічного мастила, радіатора та послідовного повітро-повітряного охолоджувача.

На моделі Cat® 330 встановлено більш габаритну противагу масою 6700 кг, за рахунок чого техніка може піднімати об'єкти приблизно на 10% важче в порівнянні з моделлю 330 F і до 15% важче, ніж моделі 330 D2. За рахунок підвищеного тиску повороту, більш габаритному приводу поворотної платформи і опорного підшипника, крутний момент моделі Cat® 330 приблизно на 5% підвищує такий же параметр в попередніх версіях, що істотно полегшує засипку та підйом на узвишшя.

Зменшення витрат технічного обслуговування приблизно на 20%

Cat® 330 та 330GC характеризуються підвищеним експлуатаційним періодом і більш синхронізованими інтервалами технічного обслуговування. Це приблизно до 20% знижує витрати на технічне обслуговування в порівнянні з минулими серіями.

У порівнянні з попередньою конструкцією новий повітряний фільтр Cat® з фільтрами попередньої, грубої та тонкої очистки відрізняється подвоєною пилеємністю. Новий поворотний гідравлічний фільтр Cat® характеризується експлуатаційним періодом 3000 мтг, що на 50% більше в порівнянні з попереднім фільтром.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин