Про компанію

Телескопічні навантажувачі Caterpillar тепер обладнані модернізованими коробками передач і двигунами.

Телескопічні навантажувачі Caterpillar тепер обладнані модернізованими коробками передач і двигунами.
Компанія Caterpillar поповнила модельний ряд телескопічних навантажувачів (телехендлеров) серії C трьома новими машинами TH414C, TH514C і TH417C, які відповідно до маркування оснащені телескопічними стрілами довжиною 14 і 17 метрів, а також невеликий 2,5 тонною моделлю TH255C з гидростатической трансмісією. На всі нові моделі може бути встановлено додаткове навісне обладнання, яке розширить функціональні можливості навантажувачів. Оптимізовані для використання будівельної промисловості та сільському господарстві, нові телескопічні навантажувачі можуть ефективно використовуватися і в інших сферах.

  

Відмінною особливістю нових моделей телескопічних навантажувачів є використання в якості приводу нового двигуна Cat C3.4B, здатного розвивати корисну потужність 76 кВт (101 к.с.). За рівнем вмісту шкідливих речовин у вихлопних газах двигун відповідає вимогам стандартів Stage IIIB.

Нова коробка передач, установлювана на машини, має 4 передні передачі та 3 передачі для руху назад. Це в поєднанні з потужним двигуном, дозволяє машинам розвивати швидкість до 30 км/ч і демонструвати високу продуктивність на будь-яких режимах роботи. За допомогою електрогідравлічного джойстика, який служить елементом управління, оператор має можливість одночасно виконувати операції з підйому вантажу та інші допоміжні роботи. Гідросистема працює на повну потужність навіть на режимах з низькими оборотами двигуна, завдяки чому навантажувачі характеризуються високою точністю позиціонування навісного устаткування навіть при роботі з важкими вантажами.

    

Конструкція моделей TH414C, TH514C і TH417C відрізняється зниженням розташуванням центру тяжіння і довшою ходовою частиною, що сприяє високій стійкості машин при роботі на граничних режимах. Зменшений радіус повороту надає новим моделям більш високі показники маневреності. Новою конструкцією відрізняється і модернізована кабіна оператора, яка відрізняється прекрасним оглядом робочої зони і навісних знарядь. За допомогою нового інтерактивного ЖК-дисплея оператор отримує повний доступ до основних технічних параметрах телехендлера та інформації про режими його роботи.

  

  

  

  

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин