Про компанію

«Цеппелін Україна» на «АГРО 2016»

«Цеппелін Україна» на «АГРО 2016»

На території ВДНГ в столиці України пройшла виставка «АГРО 2016» - найбільший агропромисловий захід Східної Європи. Серед числених учасників з 15 країн світу особливою популярністю користувався стенд компанії "Цеппелін Україна".


В експозиції компанії була продемонстрована спеціалізована техніка від світового виробника Caterpillar. Компанія випускає тільки якісні, ефективні і сучасні машини, призначені для виконання широкого спектру робіт.

Гостям експозиції були представлені моделі екскаваторів і навантажувачів Cat®, а також модель фронтального навантажувача 656D від SEM. Незважаючи на те, що техніка Caterpillar спеціалізується на будівельній та промисловій індустрії, машини ефективні і в сільськогосподарській сфері. На виставці демонструвалися найбільш актуальні моделі техніки. З усіх питань придбання та експлуатації спецтехніки відвідувачів консультували кваліфіковані фахівці компанії «Цеппелін Україна».

Якщо ви не змогли відвідати виставку, дізнатися докладніше про представлені на ній машини, можна за телефоном 0 800 300 350. Підпишіться на розсилку новин компанії "Цеппелін Україна", щоб бути в курсі новинок спецтехніки, спеціальних пропозицій, а також майбутніх подій.

Більше фото з виставки дивіться в фотогалереї

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин