Про компанію

Цеппелін Україна відкрила дистриб’юторський центр в Одеській області

Цеппелін Україна відкрила дистриб'юторський центр в Одеській області

15 серпня відбулося відкриття регіонального представництва компанії «Цеппелін Україна» в Одеській області. На 17-му кілометрі траси Одеса-Київ відкрився сервісний центр з шоурумом, ремонтною майстернею і складом запчастин.

«Цеппелін Україна» є офіційним дилером техніки Caterpillar з 1996 року і представляє на українському ринку тільки якісну, ефективну і сучасну спецтехніку всесвітньо відомо світового бренду.

   

   

У день відкриття центру клієнтам компанії були представлені машини для виконання будівельних і дорожньо-будівельних робіт. На виставковому майданчику відвідувачі ознайомилися з екскаватор-навантажувачами, телескопічними навантажувачами, автогрейдерами, фронтальними навантажувачами, міні-навантажувачами, а також асфальтовими катками марок Cat® і SEM.

Під час екскурсії по центру, відвідувачі ознайомилися з демонстраційними зразками техніки, своїми очима побачили ремонтну майстерню і вже заповнений запасними частинами склад.

«Ми не просто говоримо про підтримку клієнтів в регіоні, а й показуємо, що це означає, — зазначив на відкритті центру генеральний директор «Цеппелін Україна» Хайко Крайзель. — Це не просто красивий офіс, як, наприклад, в столиці. Тут треба бути поруч з клієнтом. Тому ми відкриваємо нову ремонтну майстерню і склад. Я пам'ятаю, як ще кілька років тому ми думали про те, як наша компанія переживе кризу. І сьогодні, коли ми відкриваємо цей центр, для мене це означає, що криза закінчена».

    

Обслуговуванням техніки в одеському представництві «Цеппелін Україна» займається сертифікована команда механіків, яка щорічно проходить підвищення кваліфікації. Повноцінна діагностика і капітальний ремонт техніки буде здійснюватися безпосередньо в центрі. Ремонтна бригада працює і з виїздом на підприємства - автомобіль техпідтримки в будь-який момент готовий вирушити в райони області.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин