Про компанію

Цеппелін Україна – учасник 15-ї міжнародної виставки Kyiv Build Ukraine 2017

Цеппелін Україна - учасник 15-ї міжнародної виставки Kyiv Build Ukraine 2017

Компанія «Цеппелін Україна» вже вкотре стала учасником 15-ої міжнародної спеціалізованої виставки будівельної техніки та обладнання Kyiv Build Ukraine 2017, яка пройшла в перші дні весни на території Міжнародного Виставкового Центру в столиці України.  

   

Це найбільший майданчик, де лідери в сфері будівельної, дорожньої, гірничої та іншої спеціалізованої техніки, обладнання та технологій щорічно представляють свою продукцію і презентують новинки. Компанія «Цеппелін Україна» в цьому році представила таку техніку від знаменитого виробника Caterpillar:

  • навантажувач з бортовим поворотом Cat® 216B3 з конструкцією, що дозволяє встановлювати на машину різне навісне обладнання;

  • гідравлічний міні-екскаватор Cat® 302.7D CR і екскаватор-навантажувач Cat® 434F, представлені відділом вживаної техніки.

   

Також, була представлена одиниця техніки SEM у вигляді фронтального навантажувача SEM 616B - універсальна високопродуктивна техніка з відмінною маневреністю. А також обладнання Weber, яке виробляється тільки в Німеччині, двома одиницями: вібраційна реверсивна плита Weber СR2, і нарізувач швів Weber SM62-2.

Як завжди, відвідувачам виставки випала нагода не просто побачити зразки техніки, а й оцінити її технічні характеристики, зручність кабіни, а також отримати якісну консультацію з підбору техніки у фахівців.

Гості також мали можливість ознайомитися з інформацією про новітні стандарти сервісного обслуговування і широким спектром запасних частин від компанії «Цеппелін Україна».

Ми вдячні організатору - ДП "Прем'єр Експо" за надані можливості і всебічне сприяння учасникам!



до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин