Про компанію

Цеппелін Україна – провідний дилер серед країн СНД

Цеппелін Україна - провідний дилер серед країн СНД

В середині листопада відбулася конференція Caterpillar Eurasia Dealer Meeting, яка щорічно проходить для обміну досвідом між дилерами, підведення підсумків року, що минає і обговорення подальшого плану розвитку. На конференції були присутні керівники дилерських центрів і топ-менеджмент компанії Caterpillar: президент Том Пеллетте (Tom Pellette), а також віце-президенти Паоло Феллін (Paolo Fellin) і Реймонд Чан (Raymond Chan).  

  

Учасники обговорювали рішення за допомогою яких наші замовники зможуть збільшити продуктивність, а також можливості використання доступних технологічних, продуктових і сервісних рішень, які пропонує Caterpillar і дилери, для задоволення поточних потреб покупців і збільшення продажів.

На конференції Eurasia Dealer Meeting відзначили, що Caterpillar пишається роботою компанії Цеппелін Україна ось уже протягом 20-ти років. Пропонуючи комплексний підхід в обслуговуванні клієнтів, Цеппелін не тільки реалізує першокласну спецтехніку Caterpillar, а й надає консультаційну підтримку у виборі найбільш підходящих моделей. Це дозволяє досягти максимального ефекту від інвестицій клієнтів. За підсумками року що минає компанія стала однією з провідних дилерів СНД.

На честь успішного і продуктивного партнерства керівництво Caterpillar привітали компанію Цеппелін Україна з 20-річним ювілеєм і вручили пам'ятний диплом - свідоцтво того, що якість послуг і сервіс Цеппелін Україна - зразок для інших дилерів Caterpillar.  


«Бажаємо співробітникам Цеппелін Україна, щоб така тенденція зберігалася і в подальшому, а сервіс, асортимент і відмінний підхід, який ви пропонуєте клієнтам тільки зростав», - прокоментували в Катерпіллар.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин