Про компанію

Учасники АвтоДорЕкспо 2017 про виставку і компанію Цеппелін Україна

Учасники АвтоДорЕкспо 2017 про виставку і компанію Цеппелін Україна

9 листопада, в рамках 15-го Міжнародного форуму з будівництва, експлуатації та проектування автомобільних доріг і мостів AVTODORexpo®, відбулася науково-практична конференція. Учасники виставки мали можливість відвідати захід, на якому експерти знайомили з новітніми рішеннями асфальтобудівництва. Спеціально запрошений гість - директор департаменту розвитку бізнесу ТОВ «Caterpillar Євразія» Олексій Черепков, детально розповів про технології безперервного укладання асфальтобетонної суміші.


«Ці технології дозволяють підвищити якість доріг, рівність поверхні, збільшити міжремонтні інтервали до 12 років і термін служби доріг до 24 років. Сучасні технології, які називаються Superprave, - це спеціальна підготовка асфальтобетонної суміші, заснована на методі об'ємного проектування і яка змушує шляховиків укладати асфальтобетонну суміш правильно. Правильно - значить безупинно. На виставці ми представили наше обладнання, яке дозволяє досягти безперервного укладання асфальтобетонної суміші», - з такими словами Олексій Черепков виступив на конференції.



Представник компанії «Caterpillar Євразія» поділився інформацією про те, як зарубіжні стандарти безперервного укладання були адаптовані під російську дійсність: «Росавтодор» успішно впровадив аналог системи Superprave, який у російських шляховиків отримав назву «СПАС». У 2016 році цей метод об'ємного проектування асфальтобетонної суміші був застосований на 10 федеральних трасах, в тому числі на дорогах з підвищеною інтенсивністю руху».


Головний механік компанії «Альтком» Руслан Гостєв відзначив, що з кожним роком виставки будівельних матеріалів і технологій в Україні стають більш масштабними: «Такі форуми, як «Автодорекспо», ми відвідуємо регулярно. Нам, звичайно, є з чим порівнювати. Це - не Bauma (найбільша міжнародна торгова виставка будівельних механізмів в Мюнхені). Але, приємно, що в Україні є подібні виставки, на яких щорічно збільшується кількість учасників та гостей».

Руслан Гостєв розповів, що вже більше 15 років компанія «Альтком» співпрацює з «Цеппелін Україна». «Наше знайомство з компанією почалося з землерийної техніки в 2002 році. Тоді ми купували перші екскаватори і бульдозери на будівництво траси «Київ-Одеса», першого українського автобану», - уточнив Гостєв.


«У нас великий парк техніки Caterpillar. Компанія «Цеппелін Україна» завжди йде назустріч клієнту. У будь-який час дня і ночі вирішуються всі питання. Компанія має хороший склад запасних частин і сервісний центр, де працюють розумні хлопці, інженери і механіки завжди готові допомогти. Ламається все, навіть техніка Caterpillar. Але головна відмінність - вони дуже швидко реагують і усувають поломки», - сказав він.

Комерційний директор компанії «Євробуд Плюс» Тетяна Антонян розповіла, що вони вперше на виставці «Автодорекспо-2017» і потрапили сюди завдяки Caterpillar. «Ми приїхали з Дніпропетровської області, щоб побачити дорожню фрезу Caterpillar, яку плануємо купувати в наступному році. З компанією «Цеппелін Україна» співпрацюємо п'ять років. Але таке відчуття, що знайомі все життя. Особливу увагу хотілося б звернути на приємний і чуйний персонал, який працює в «Цеппелін Україна». Все починається з людей, які роблять свою справу з любов'ю і душею. Не побоюся сказати про те, що ми виросли разом з «Цеппелін Україна». Це одна з перших компаній, яка повірила в нас тоді, коли ми були ще маленьким підприємством. На сьогодні ми вже стали досить відомими професіоналами в нашій країні. Ми робимо дуже якісні дороги завдяки прекрасній техніці Caterpillar», - розповіла Тетяна Антонян.


Наостанок вона висловила надію, що Україна «розправить крила» і в нашій країні дуже скоро будуть найкращі дороги. «Завдяки такій техніці, як Caterpillar, ми це реалізуємо гідно і красиво», - додала Тетяна Антонян.

Сьогодні будівництво нових сучасних доріг в Україні - не тільки актуально, а просто необхідно для того, щоб гідно представити нашу країну на європейському рівні. Сподіваємося, що в 2018 році нові дорожні полотна наших міст будуть активно створюватися, і в цьому може допомогти використання сучасної та ефективної дорожньо-будівельної техніки Caterpillar.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин