Про компанію

В чому особливість гірничих самоскидів Cat?

В чому особливість гірничих самоскидів Cat?

Самоскид являє собою один з найбільш часто вживаних для перевезення вантажів видів техніки. Саме самоскиди ідеально підходять для транспортування сипучих, наволочних, а також багатьох інших видів вантажів, придатних для специфічного способу розвантаження, забезпечуваного самоскидом. Цей вид техніки використовується: в комунальному господарстві, при проведенні будівельних і ремонтних робіт, в процесі видобутку корисних копалин.

Самоскиди - це важкий транспортний засіб, яке виконує роботу в умовах, в яких не здатні працювати ні вантажівки, ні будь-які інші види техніки. Величезні габарити, важка вага, величезна вантажопідйомність - ці якості незамінні при певних умовах роботи, хоча і виключають можливість використання самоскида на дорогах громадського користування, особливо це стосується гусеничних моделей.

Вантажопідйомність гірничих самоскидів (кар'єрних самоскидів) варіюється від двадцяти до чотирьохсот тонн. Головна відмінність таких моделей від звичайних вантажних самоскидів полягає в тому, що у кар'єрного самоскида немає відкриваються бортів. Як правило, це двовісні самоскиди, оснащені монолітною рамою, що утримує всю конструкцію. У найважчих умовах, там, де не проходить колісна техніка, працюють гусеничні самоскиди. Переважна більшість моделей оснащено двигунами внутрішнього згоряння, однак для тих моделей, які спеціалізуються на роботі в замкнутому просторі, передбачені електричні силові агрегати. Така техніка оптимально підходить для робіт в приміщеннях і під землею.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин