Про компанію

В продаж надійшли дві нові моделі колісних навантажувачів від компанії Caterpillar

В продаж надійшли дві нові моделі колісних навантажувачів від компанії Caterpillar
Цеппелін Україна поповнила модельний ряд компактних колісних навантажувачів Cat двома новими машинами: Cat 914K і Cat 910K. Нові навантажувачі представляють собою модернізовані моделі Cat 914G2 і Cat 910H, відповідно, і гармонійно поєднують в собі перевірені на практиці конструктивні виконання з інноваційними технічними рішеннями. Випуск нових моделей спрямований не стільки на те, щоб розширити модельний ряд компактних колісних навантажувачів, скільки на створення нових сучасних машин з більш високими техніко-економічними показниками.



Нові моделі навантажувачів оснащуються ефективним дизельним двигуном Cat C3.8, який при рівних показниках корисної потужності відрізняється зниженим споживанням палива і більш вигідними екологічними характеристиками. Завдяки ефективній системі NOX, що забезпечує зниження рівня вмісту шкідливих речовин у викиді, і інноваційній системі наступного очищення відпрацьованих газів, колісні навантажувачі Cat 914K і Cat 910K відповідають вимогам європейських екологічних стандартів для спецтехніки, прийнятих в 2011 р в показниках витрати палива колісні навантажувачі Cat 910K і Cat 910K демонструють скорочення споживання пального на 9% і 10%, відповідно, в порівнянні зі своїми моделями-аналогами.

Модернізована гідростатична трансмісія сприяє плавному пересуванню машин на будь-яких режимах роботи. Завдяки ідеально збалансованої компонуванні навантажувачі відрізняються більш високими показниками стійкості, що в поєднанні з малим радіусом повороту дозволяє ефективно використовувати їх при роботі в найнесприятливіших умовах з обмеженим простором робочої зони.
Нова конструкція ковша надійно утримує вантаж і не допускає його висипання. При цьому забезпечується прекрасна оглядовість зони виконання робіт.

Модернізована кабіна оператора обладнана прозорою скляною дверима, яка сприяє поліпшеній оглядовості робочої зони. Системи захисту при перекиданні і від падаючих предметів (ROPS/FOPS) надійно захищають оператора фронтального навантажувача в найважчих умовах роботи. Спрощений доступ до моторного відсіку і точкам технічного обслуговування з рівня «землі» сприяє зниженню часу простою, викликаного виконанням технічного обслуговування машини.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин