Про компанію

В Україну поставлений перший автогрейдер Caterpillar 120M AWD ARO

В Україну поставлений перший автогрейдер Caterpillar 120M AWD ARO

Автогрейдери серії М компанії Caterpillar являють собою поєднання досвіду попередніх серій автогрейдерів і передових розробок компанії.

Автогрейдер Caterpillar 120M AWD ARO - повнопривідний автогрейдер з грейдерним відвалом 4,3 м, переднім відвалом, розпушувачем ззаду.

Управління більшістю функцій здійснюється за допомогою двох джойстиків, що дозволяє зменшити кількість рухів рук оператора на 78%, в порівнянні з традиційною системою управління.

 

Чутливість рульового управління змінюється електронікою при зміні швидкості.

Передбачено кілька плаваючих режимів відвалу.

Одна з особливостей - високий рівень огляду з місця оператора, що забезпечується за рахунок: скошених лобових стекол, капота, запатентованого панорамного внутрішнього дзеркала.

Дана машина оснащена фірмовою системою повного приводу AWD, яка розширює можливості застосування машини.

Підготовка Accugrade Ready Option (опція, встановлена на даній машині), див. Нижче AccuGrade.

Гідравлічна та електрична система підготовлена для майбутньої установки систем автоматичних систем нівелювання. Дана підготовка спрощує і суттєво здешевлює вартість проведення монтажних робіт.

Повернення полурам з будь-якого положення в пряме здійснюється за допомогою натискання однієї кнопки.

  •  Шланги Cat® XT™, а також продумана прокладка і кріплення шлангів, забезпечують високу надійність і безпеку при роботі з високим тиском

  • Чутлива гідравліка з мінімальною зоною нечутливості на робочих органах (точність управління, можливість установки систем нівелювання)

  • Швидкодія гідравлічної системи і однакова швидкість роботи гідроциліндрів при випуску-втягуванні штоків.


 

Особливості:
  • Двигун Caterpillar C6.6 ACERT, забезпечує високі показники потужності і знижений витрата палива
  • Система регулювання потужності двигуна VHP (залежно від включеної передачі)

  • Корорбка передач з перемиканням під навантаженням, з автоматичним перемиканням передач (опція, включена в дану специфікацію). 8 передач переднього ходу, 6 - заднього.

  • Гідравлічна система з розпізнаванням завантаження і пропорційно-пріоритетним управлінням функціями (система постоянки забезпечує краще співвідношення паливна економічність/потік/тиск/витрата палива)

  • Високопродуктивна система опалення, вентиляції та кондиціонування повітря (HVAC) видаляє вологу з повітря, створює надлишковий тиск в кабіні, забезпечує циркуляцію свіжого повітря, запобігає потраплянню пилу в кабіну і забезпечує чистоту стекол

  • Система віддаленого контролю та діагностики 

Caterpillar Product Link AccuGrade:

  • Автоматична система Cat AccuGrade служить для автоматичного керування положенням відвала і підвищення продуктивності праці оператора. Завдяки наявності системи AccuGrade знижується потреба в традиційних розмічальних віх і зменшується обсяг робіт для геодезистів. Застосування системи дозволяє досягти бажаної якості планування поверхні швидше і за менше число проходів. До складу системи Cat AccuGrade входять електронні компоненти Cross Slope (поперечний нахил), Sonic (ультразвукові датчики), Laser (лазерні датчики), GPS, ATS, які перераховані в прейскуранті AccuGrade.

Система Product Link

Призначена для спрощення діагностики, зменшення часу простою, стеження за дотриманням графіка технічного обслуговування та зменшення витрат за рахунок постійної передачі інформації про місцезнаходження і стан машини. За допомогою системи Product Link забезпечується безперервне оновлення даних про параметри роботи машини (напрацювання мотогодин, стан, місцезнаходження, наявність кодів несправностей і аварійних сигналів) безпосередньо на офісному комп'ютері.

 

Факт:                                            

У середньому в світі виробляється близько 8000 автогрейдерів на рік приблизно половина з них виробляється компанією Caterpillar *

* Дані EMI (Інститут виробників обладнання) - машини вироблені в країнах СНД не входять в дану статистику

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Автогрейдери.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин