Про компанію

Варіанти ротора в роторному змішувачі RM500B

Варіанти ротора в роторному змішувачі RM500B
Багатофункціональний ротор

Механізм універсального ротора (41 см) дозволяє досягти максимального зусилля відриву при роботі з асфальтом і прокладеним ґрунтобетоном у складних умовах. Матеріал просувається за допомогою лопати штовхача і затримується в камері змішувача для досягнення ідеального гранулометричного складу. Крім того, пристрій може використовуватися в якості стабілізатора ґрунту, але потрібно враховувати, що механізм з 200 різцями може перевищити необхідне подрібнення. За рахунок великої кількості різців витрачається більше електрики в процесі стабілізації ґрунту.

Ротор 48 см дозволяє домогтися максимальної глибини змішування. Дана версія характеризується меншим зусиллям відриву. Поставляється тільки в європейські країни і виготовлений відповідно до європейських стандартів. Ротор може використовуватися для регенерації нетривкого асфальтного покриття, коли воно зношене і пошкоджене.

Варіанти ротора в роторному змішувачі RM500B 1
Варіанти ротора в роторному змішувачі RM500B 2
Комбінований ротор

Використовується, перш за все, в якості стабілізатора зв'язного ґрунту та ідеально підходить для глибокого різання з перемішуванням ґрунту, коли подрібнення і склад не мають пріоритетного значення. Ротор забезпечує прекрасні результати на зв'язному ґрунті та може застосовуватися для відкритої розробки вугілля, сланцю або вапняку. Крім цього, ротор може бути використаний для нескладних відновлювальних робіт.

Зменшилась кількість різців, що дозволило скоротити витрати на установку. Високий рівень продуктивності досягається за рахунок особливостей конструкції ротора - при глибокому різанні завдяки скороченню кількості різців для просування потрібна не така велика кількість електрики, як для інших роторів.

Складові матеріалу після обробки цим обладнанням характеризуються набагато більшим розміром, у порівнянні з іншими моделями, що обумовлено зменшеною кількістю різців.

Ротор для ґрунту

Застосовується, переважно, з метою стабілізації напівзв’язних або сипучих матеріалів. Даний ротор є оптимальним варіантом для роботи з ґрунтами, де в пріоритеті гранулометричний склад матеріалу.

Ротор відрізняється литими опорами з тримачами різців в одному корпусі. Старі або пошкоджені тримачі легко знімаються і замінюються зварними елементами.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин