Про компанію

Високий рівень паливної ефективності та надійності з бульдозером Cat® D10T2

Високий рівень паливної ефективності та надійності з бульдозером Cat® D10T2

Серед плюсів машини Cat® D10T2 варто виділити модернізовану силову передачу, автоматизовану систему регулювання і несучі конструкції. Завдяки цим характеристикам досягається висока продуктивність, безперебійне функціонування і тривалий експлуатаційний період несучих систем. Крім того, фахівці з ТО мають легкий доступ до всіх точок обслуговування.

В бульдозері D10T2 застосовується гідравлічна система з регулюванням по навантаженню, поєднана з модернізованими інструментами управління двигуном Cat®, що дозволяє отримати максимальний обсяг вантажу на одиницю пального. Удосконалена система фільтрації забезпечує захист паливної і гідравлічної систем і механізм мастила силової передачі, гарантуючи надійність та мінімальний час простою техніки. Високопродуктивні великі несучі конструкції забезпечують продовжений термін експлуатації до капітального ремонту. Легкий доступ в кабіну гарантує збільшення продуктивності й безпеки оператора та фахівців з технічного обслуговування. Додаткові системи доступу в кабіну з приводом і платформи надають можливість конфігурації D10T2 для умов певного робочого майданчика.

Модель D10T2 представлена з двома версіями двигуна Cat® C27 з системою ACERT. Одна з версій відповідає стандарту Tier 4 Final, а інша гарантує рівень викидів у відповідності нормам Tier 2 агентства з охорони навколишнього середовища США. Корисна потужність обох систем двигуна дорівнює 600 к.с. на передачах переднього ходу і 722 к.с. на передачах заднього ходу. Автоматичне налаштування вихідної потужності з урахуванням напрямку руху техніки виконується контролером двигуна. Удосконалена система забезпечує моделі D10T2 приблизно на 20% більшу потужність в процесі переміщення заднім ходом в порівнянні з попередньою моделлю. Результатом виступає зниження тривалості робочого циклу і збільшення ефективності в процесі виконання певних завдань.

D10T2 – гідний послідовник машини D10, який дозволяє отримати високу ефективність в самих різних сферах експлуатації, включаючи гірський видобуток, спорудження великих інженерних об'єктів, навантаження і розвантаження сипучих матеріалів.

Високий рівень паливної ефективності та надійності з бульдозером Cat® D10T2 1
Високий рівень паливної ефективності та надійності з бульдозером Cat® D10T2 2
Розумна машина

Перевірена система гідравліки робочої системи з регулюванням по навантаженню збільшує паливну продуктивність машини D10T2. Технологія в автоматичному і безперебійному режимі дозволяє регулювати гідравлічну потужність робочої техніки, гарантуючи необхідну витрату й тиск мастила для максимально якісного виконання завдань. Як результат – збільшення потужності на гусеничних стрічках, що забезпечує рух машини.

У традиційну комплектацію бульдозерів D10T2 входить модернізована система автоматичного регулювання передач, яка дозволяє досягти збільшення паливної результативності завдяки автоматичному перемиканню на необхідну передачу і вибору оптимальної швидкості обертання колінчастого вала двигуна згідно з навантаженням на силову передачу та необхідною швидкістю руху. Принцип функціонування системи дуже схожий на автоматичну коробку передач. Функціональність у поєднанні з підвищенням потужності при русі заднім ходом дозволяє підвищити ефективність при пересуванні по схилах заднім ходом.

Для ще більшого комфорту оператора пропонується цілий комплект електронних опцій, які встановлюються за окремим замовленням. Застосування автоматичних опцій цих систем дозволяє розвантажити оператора і підвищити ефективність машини. Допоміжна система Autocarry відмінно себе показала на моделі D10T. Вона відповідає за здійснення автоматичного управління відвалом при переміщенні дозованих обсягів матеріалу в процесі виконання бульдозерних маніпуляцій. Регулювання здійснюється на основі вимірювання швидкості ходу і ковзання гусеничних стрічок за допомогою потужного приймача глобальної супутникової системи навігації GNSS.

Технологія Autocarry дозволяє в автоматичному режимі змінювати позицію відвалу таким чином, щоб досягти необхідного ковзання для оптимальної продуктивності. Щоб підвищити ефективність функції Autocarry бульдозери D10T2 доповнені модернізованою технологією Adaptive Load Select, яка забезпечує автоматичне регулювання навантаження на відвал з урахуванням робочих умов, таких як, стан опори і знос гусеничних стрічок. За точно таким же принципом опція Automatic Ripper Control регулює швидкість за допомогою GNSS і забезпечує автоматичне регулювання швидкості обертання колінчастого вала двигуна, відстежує частоту переміщення машини та глибину занурення розпушувача для зниження ковзання гусеничних стрічок.

Система Cat® MineStar System забезпечує додатковий функціонал управління відвалом: дозволяє відсилати план робочого об'єкта з кабінету в режимі онлайн для надання оператору даних про те, на якій з ділянок потрібно зрізання або насип ґрунту. Модернізована система управління в автоматичному режимі направляє відвал за потрібним проектним профілем. Разом з тим здійснюється взаємодія з функцією Autocarry для контролю та управління навантаженням на відвалі, за рахунок чого вдається збільшити рівень продуктивності навантаження відвалу при бульдозерних роботах великого обсягу.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин