Про компанію

Візит представників делегації Caterpillar та Цеппелін Україна на Рівненську АЕС

Візит представників делегації Caterpillar та Цеппелін Україна на Рівненську АЕС

Компанія Caterpillar (США) – одна з провідних корпорацій світу з виробництва найбільшої спецтехніки. Аби ознайомити фахівців Рівненської АЕС із сучасними технологіями у сфері енергетичного устаткування, на підприємство прибув директор Caterpillar по роботі з ключовими клієнтами у напрямку генераторних установок - Ніколя Де Латр (Франція), та менеджер компанії з проектів із застосування генераторних установок на АЕС - Герт Гофтмейстер (Німеччина).

Також, на технічну нараду з питань заміни дизель генераторів на АЕС прибув і керівник відділу силових установок Цеппелін Україна - Роберт Лавинюков. Для ознайомлення із діяльністю та інноваційними напрацюваннями іноземних гостей на зустрічі були присутні представники Рівненської АЕС, фахівці цеху забезпечуючих систем та електричного цеху і представники компанії НАЕК «Енергоатом».


Ознайомившись із роботою Рівненської АЕС, делегати презентували свої проекти в ядерній енергетиці. Озвучили діяльність та напрямки компанії, досягнення, попит на ринку праці, досвід постачання і обслуговування продукції в різних країнах світу.

Наразі, обладнання Caterpillar ще не використовується на українських АЕС. Однак генераторні агрегати застосовуються на АЕС в Чехії. Представники іноземної компанії запевнили, що в майбутньому власники їх генераторних установок можуть розраховувати на підтримку та технічне обслуговування. Крім того, дизель генератори Caterpillar підтверджені сертифікатом якості ISO 9001.

Відео з зустрічі: goo.gl/mf8BWF


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин