Про компанію

Висока якість шин Caterpillar

Висока якість шин Caterpillar
Для більшості моделей спецтехніки Cat в якості первинної комплектації використовуються шини брендів Alliance, Galaxy і Primex. Вже багато років компанія Alliance Tire Group (ATG), що випускає цю продукцію, відрізняється не тільки налагодженим процеcсом поставок, а й якістю виготовлених товарів. Саме завдяки цьому покупці можуть бути впевнені в ізносостійкості та ідеальній конструкції шин.

Щоб підкреслити важливість співпраці на належному рівні, підрозділ Caterpillar Inc., що випускає будівельну техніку, удостоїв компанію ATG нагороди за шини Galaxy Beefy Baby. Продукція даної серії відрізняється новим дизайном і на 10% більшою глибиною протектора. Це промислові підйомні шини, призначені для роботи з великою вагою на пухкій поверхні.

Доменік Маццола (Domenic Mazzola), віце-президент названої компанії, заявив: "Нам важливо знати, що наша продукція відповідає високим стандартам якості компанії Cat. Це дає можливість нам не тільки пишатися своєю роботою, але і продовжувати удосконалювати її плоди! А нагороди і відзнаки роблять роботу наших співробітників ще більш злагодженою. При цьому зовсім неважливо, зайняті вони в логістиці, маркетингу чи на виробництві. "

Варто відзначити, що шини компанії ATG використовуються в більшості моделей навантажувачів Cat. Компанія-постачальник - одна з провідних в бізнесі позашляхового шиновиробництва.



Незважаючи на різноманітний асортимент продукції, понад 1000 спеціалізованих видів, кожна шина ретельно спроектована з урахуванням її призначення і новітніх технологій. Найбільш затребуваними на вітчизняному ринку промислових машин є просапні шини. Вони призначені для роботи на полях і будівельних ділянках. Завдяки особливій конструкції і великому діаметру, техніка може переміщатися на таких шинах без шкоди для культур навіть по міжряддю. Крім того вони не ущільнюють грунт.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин