Про компанію

Запуск платформи он-лайн продажу запчастин!

Запуск платформи он-лайн продажу запчастин!

Ми розробили зручну платформу онлайн-продажу запчастин, яка вже працює в тестовому режимі! Зараз в он-лайн магазині представлено біля 6 000 запчастин для будівельної, сільськогосподарської, дорожньої та кар'єрної техніки від виробників преміум-класу.

Ми активно працюємо над розширенням асортименту, тому найближчим часом кількість товарів буде збільшуватися. Також ми додамо опис запчастин та впровадимо можливість оплати карткою.

Щоб зробити ресурс максимально зручним, ми будемо уважно дослухатися до Ваших коментарів та побажань. Якщо Ви побачили помилку або знаєте як зробити сервіс зручнішим, пишіть нам на пошту zeppelin@zeppelin.ua з позначкою “он-лайн магазин” або звертайтеся до торгового представника, з яким працюєте. Будемо дуже вдячні за зворотній зв’язок.

Широкий асортимент зручно розподілений по категоріям, щоб швидко знайти потрібний товар, використовуйте практичну функцію пошуку: за виробником, продуктом, артикулом. Тепер немає необхідності зв’язуватися з торговим представником, адже можна обрати необхідні запчастини самостійно в зручний час.

Асортимент магазину створювався з урахуванням потреб різних клієнтів, тому ми можемо запропонувати оригінальні запчастини від виробника, від постачальника, який також поставляє устаткування виробнику, або дешевші аналоги. Ми представляємо продукти від різних виробників і з різними цінами, щоб у Вас дійсно був вибір.

Замовлені деталі пакуються і відправляються протягом 24 годин зі складів на території України, тому доставка товару зазвичай відбувається протягом 1-2 днів після замовлення. Ми докладаємо зусиль, щоб Ви якнайшвидше отримали потрібні запчастини!

Цеппелін Україна пропонує запчастини для спецтехніки брендів:

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин