Про компанію

«Цеппелін Україна» відкрила сервісний центр в м. Кривий Ріг

«Цеппелін Україна» відкрила сервісний центр в м. Кривий Ріг

Урочистий захід відвідали місцеві клієнти, які в приємній обстановці, супроводжуваної фуршетом, змогли поспілкуватися з вищим керівництвом компанії, а також змогли побачити все що знаходиться там устаткування в роботі, а саме обладнання з виробництва гідравлічних шлангів, аналізу масла, вимірювання ходової частини, систему контролю головних компонентів машини. Особливий інтерес викликала демонстрація роботи обладнання для ремонту ходової частини - воно унікальне для країн СНД!

Новий сервісний центр обслуговує весь спектр кар'єрних та гірничодобувної техніки, пропонованої компанією «Цеппелін Україна», - екскаватори, бульдозери, навантажувачі, самоскиди таких провідних світових брендів, як Сaterpillar і TEREX O & K. На базі центру розташовується великий склад запасних частин до поставляється техніці, роботи виконують близько 20-ти висококваліфікованих сервісних інженерів, сформовані 10 мобільних виїзних сервісних бригад з наборами ручного та спеціального інструменту.

Вже зараз фахівці центру проводять ремонт деталей багатотоннажний техніки та виконують роботи з відновлення компонентів і надаємо такі послуги, як:

Проворот втулок башмаків гусениць при капітальному ремонті
Капітальний ремонт гідравлічних циліндрів
Капітальний ремонт двигунів
та інші роботи.

Даний сервісний центр повністю відповідає всесвітнім стандартам Caterpillar, саме з цього на заході аудитори компанії Caterpillar привласнили двозірковий статус Криворізькому сервісному центру. Відповідність стандартам дає клієнтам ряд безперечних переваг:

Роботи виконуються професійно спеціально навченими висококваліфікованими технічними фахівцями за допомогою сучасного інструменту та обладнання
Особлива увага приділяється безпеці робіт
Дотримання необхідних умов безпеки праці не тільки робить роботу в даному центрі приємніше, також це забезпечує виконання робіт з відновлення та ремонту техніки на високому професійному рівні, роблячи можливим максимально продовжувати життєвий цикл деталей і компонентів.

Обслуговуються компанії - такі гіганти, як Полтавський, Інгулецький, Орджонікідзевський, Центральний, Північний та інші гірничо-збагачувальні комбінати, відзначають високий рівень обслуговування техніки, європейський рівень сервісу, якість та швидкість діагностики та ремонту деталей.

Компанія «Цеппелін Україна» і в майбутньому планує інвестувати в розвиток сервісної мережі на території України. «До кінця 2010 р. ми плануємо відкрити подібний центр в Комсомольську», - зазначив генеральний директор компанії. «Цеппелін Україна» - надійний партнер для компаній кар'єрної і гірничодобувної галузі в усі часи!

Ознайомитися з умовами надання послуг з обслуговування техніки Caterpillar ви можете в розділі "Сервіс та ремонт спецтехніки".




до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин