Про компанію

Цеппелін Україна виступила партнером Міжнародного Форуму Інфраструктури і Транспорту

Цеппелін Україна виступила партнером Міжнародного Форуму Інфраструктури і Транспорту

5 листопада відбувся Міжнародний Форум Інфраструктури і Транспорту, партнером якого компанія "Цеппелін Україна" виступила цього року.

На учасників чекали виступи і дискусії, премія «Менеджери року в інфраструктурі» і виставка спецтехніки. Топ-менеджери найбільших компаній галузі, чиновники та галузеві експерти обговорювали пять тематичних напрямки: залізниця, дорожня галузь, авіа та аеропорти, порти та водний транспорт, корпоративне управління.

На форумі вперше було презентовано Генеральний план розвитку транспорту України, обговорювалася програма «Велике Будівництво» та стандарти якості у будівництві автодоріг та багато інших важливих тем.

Цеппелін Україна виступила партнером Міжнародного Форуму Інфраструктури і Транспорту 1
Цеппелін Україна виступила партнером Міжнародного Форуму Інфраструктури і Транспорту 2
Виставка інноваційної спецтехніки

МINTRANS EXPO 2020 складався з двох великих блоків — виставка професійної техніки та обладнання на даху КВЦ «Парковий» та експо-зони всередині будівлі. На виставці Цеппелін Україна представила навантажувач SEM 656D і коток SEM 512, а наші представники надавали консультації щодо техніки САТ, SEM, сервісних послуг та запчастин, а також знайомили бажаючих із зовсім новим напрямком - ACORD Component Repair.

ACORD Component Repair надає послуги з високоякісного ремонту гідравлічних насосів будівельної, комунальної, гірської, а також сільськогосподарської техніки провідних світових виробників з використанням оригінальних комплектуючих.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин