Про компанію

Як обрати екскаватор-навантажувач?

Як обрати екскаватор-навантажувач?


Технічні характеристики - основний, але не єдиний критерій вибору спецтехніки. Щоб інвестиції в техніку окупилися і не вимагали додаткових витрат, слід врахувати безліч важливих факторів. Для цього компанія Цеппелін Україна підготувала наочний алгоритм вибору екскаватор-навантажувача, за допомогою якого ваша компанія зможе зробити правильний вибір спецтехніки.


1. Визначте параметри, виходячи з яких ви будете вибирати екскаватор-навантажувач (не забудьте врахувати не тільки потужність і вантажопідйомність, а й висоту завантаження, глибину риття та інші важливі для виконання завдань вашого підприємства нюанси).

2. Зробіть добірку моделей спецтехніки, технічні характеристики яких відповідають вимогам. Враховуйте, що техніка не зможе постійно працювати на граничній потужності, а зайві потужності і функціонал - це необґрунтовані витрати.

3. Зв'яжіться з дилерами, щоб дізнатися, чи доступне потрібне навісне обладнання для обраних моделей? Якщо ні - відкиньте ці варіанти, оскільки підгін інструментів також потребує додаткових витрат часу і коштів.

4. Порівняйте вартість решти моделей. Чи володієте ви достатнім фінансовим ресурсом? Якщо ні, дізнайтеся, чи є у дилера послуга фінансування покупки спецтехніки.

5. Якщо дилер не пропонує фінансування - дивіться модель іншого бренду.

6. Перевірте, чи є у дилера сервісний центр або представництво у вашому регіоні? В іншому випадку, для сервісного обслуговування будуть потрібні витрати часу і коштів на транспортування техніки, можливі незаплановані простої.

7. Дізнайтеся, чи існує у дилера можливість дистанційної діагностики спецтехніки? Компанія Цеппелін Україна пропонує своїм клієнтам послугу аналізу відпрацьованих масел, на підставі якого власники спецтехніки Caterpillar можуть дізнатися про проблеми до поломки, за рахунок чого ремонт буде дешевше і швидше.

8. Порівняйте тривалість гарантії, яку вам пропонують дилери. Зверніть увагу, чи можливий розрахунок гарантії виходячи з відпрацьованих мотогодин.

9. Чи є у дилера складські запаси запчастин? Це дозволить мінімізувати простої в разі поломки і використовувати оригінальні компоненти при ремонті.

10. Чи плануєте ви регулярно оновлювати автопарк спецтехніки? Якщо так, то дізнайтеся у дилера, чи пропонує він послугу зворотного викупу спецтехніки - Trade-In. Так, ви зможете придбати нову машину, сплативши частину її вартості вживаною спецтехнікою.

    

Щоб дізнатися більше про переваги покупки екскаватор-навантажувачів Caterpillar у офіційного дилера - компанії Цеппелін Україна, завантажте порівняння спецтехніки популярних брендів або зв'яжіться з нами за телефоном 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин