Про компанію

Командна робота компаній групи «Цеппелін»

Командна робота компаній групи «Цеппелін»

Фахівці «Цеппелін Україна», маючи досвід проведення подібних заходів у себе, здійснювали координацію всередині групи учасників проекту і з представниками ГЗК, здійснювали керівництво виконанням окремих робіт, ділилися досвідом аналізу стану технологічної дороги до і після ремонту, допомагали колегам з Borusan Makina Kazakhstan в розрахунках економічного ефекту після проведеного ремонту і підготовки презентації для Замовника.

Ремонт виконаний успішно, поставлені завдання виконані, Замовник і представники Borusan Makina Kazakhstan залишилися задоволені роботою українських колег і мають намір продовжувати взаємовигідну співпрацю в майбутньому.

У серпні 2010 р. на базі «Полтавського ГЗК» у подібному проекті з ремонту дороги, проведеному «Цеппелін Україна», брали участь фахівці Application Team з Zeppelin Russland GmbH. Також, в плані обміну передовим досвідом у «Цеппелін Україна» склалися тісні конструктивні взаємини з Zeppelin Armenia GmbH, нашою компанією було надано допомогу у підготовці 2 фахівців VIMS, один з яких, Арутюн Григорян, вже керує окремим проектом у Zeppelin Armenia GmbH. Цей факт ще раз доводить згуртованість команди компаній «Цепелін», високий професіоналізм та готовність завжди поділитися досвідом для найкращого задоволення потреб замовників.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Дорожньо-будівельна техніка

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин