Про компанію

Перемога за нами!

Перемога за нами!

На початку 2011 року в рамках найбільшої міжнародної виставки SIMA в Парижі, на якому був присутній більш 1,300 експонентів, що представляють більше 1,550 брендів сільськогосподарської техніки, були підведені підсумки року серед всіх дилерів Грегуар-Бессон і незалежні експерти визначили компанію «Цеппелін Україна» кращою за обсягами продажів сільськогосподарської техніки і запасних частин, а також компанія була відзначена за високу якість надаваних сервісних послуг.


Нагороду вручав особисто президент компанії «Грегуар-Бессон» Патрік Бессон (Див. фото)

Даний успіх обумовлений наявністю великого досвіду (на українському ринку з 2005 року), висококваліфікованих механіків, можливістю оперативного реагування на запити клієнта завдяки наявності персоналу та складів по всій території України.

Серед клієнтів, які давно оцінили переваги співпраці з «Цепелін Україна» такі компанії, як ВАТ «Миронівський хлібопродукт», Синтал, Нью Сенчури Холдинг.

«Цеппелін Україна» у 2006 році була першою українською компанією, презентувала на український ринок дисколапові борону DXRV. У 2010 «Цеппелін Україна» поставила унікальну дискових борін Heli Flex, аналогів якої немає ніде у світі.

Для довідки: У 2007 році Грегуар-Бессон встановив новий світовий рекорд з дискування: 644 га за 24 години. Рекорд був встановлений Бенуа Верденом (демонстратор Грегуар-Бессон) на дисковому знарядді Грегуар-Бессон, модель XXL, 122 диска, ширина захвату 14 м, в агрегаті з трактором «Челленджер» MT 875, потужністю 570 к.с.

Фірма Грегуар-Бессон, вже 200 років спеціалізується на виробництві грунтообробної техніки, зуміла створити протягом цих останніх 50 років справжню всесвітню мережу.

Так як в кожній країні свої типи грунту, клімат, що відрізняються технології обробітку грунту, то Грегуар-Бессон завжди проводила таку політику, яка базувалася на тому, щоб вислухати кінцевого споживача і запропонувати йому ту техніку, яка адаптована до його умов.

З великою гамою плугів, дискових і лапових знарядь фірму Грегуар-Бессон як фахівця з грунтообробної техніки визнали на 5 континентах земної кулі через її 6 філій (Великобританія, Канада, Іспанія, Польща, Росія і Китай) і більше 60 дилерських фірм, що імпортують її техніку. Всі вони є фахівцями з виробам Грегуар-Бессон і пройшли спеціальне навчання з придбання досвіду фірми.

Нагадаємо, крім продукції Грегуар-Бессон, в асортименті «Цеппелін Україна» сільськогосподарська техніка представлена всесвітньо відомими брендами сільськогосподарського обладнання - CLAAS, Caterpillar, Challenger, Bourgault, Berthoud,. Детальніше з продукцією можна ознайомитися за посиланням: http://www.zeppelin-agro.com.ua/catalog/


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин