Про компанію

«Цеппелін Україна» провела міжнародний семінар з гірської техніки

«Цеппелін Україна» провела міжнародний семінар з гірської техніки

Дводенний семінар, який зібрав понад 70 експертів гірничої справи з України, Росії, Вірменії, був проведений на території Полтавського гірничо-збагачувального комбінату (м. Комсомольськ, Полтавська обл., Україна).

У ході семінару фахівці «Цеппелін Україна» і Полтавського ГЗК представили досвід експлуатації обладнання провідного світового виробника гірської техніки Caterpillar, способи контролю та аналізу виробничих показників техніки, методологію організації сервісного обслуговування та інформаційно-технічної підтримки.

Учасники семінару відвідали кар'єри Полтавського і Єристівського ГЗК, де була продемонстрована техніка Caterpillar. Експерти змогли також оцінити ділянку дороги в кар'єрі Полтавського ГЗК, відремонтований фахівцями Caterpillar, «Цеппелін Україна», Полтавського ГЗК з використанням сучасних технологій.

Історія співпраці Полтавського ГЗК та компанії «Цеппелін Україна» почалася в 2000 році з купівлі першої машини Caterpillar. На сьогоднішній день 45% автопарку Полтавського ГЗК представлено обладнанням Caterpillar, в числі якого 34 кар'єрних самоскида вантажопідйомністю 90 і 136 тонн, 10 гусеничних бульдозерів та інша техніка. У вересні 2010 р. «Цепелін Україна» стала переможцем тендеру на закупівлю обладнання Полтавським ГЗК в 2011 р.: протягом року комбінат придбає 14 нових самоскидів Caterpillar, перші з яких почнуть надходити на ГЗК вже до кінця 2010 року.

Хольгер Шульц, генеральний директор «Цеппелін Україна»: «Компанію Caterpillar і Zeppelin з'єднує успішну співпрацю протягом більше 55 років. Ми поставляємо нашим клієнтам сучасне, якісне і високопродуктивне обладнання. При цьому Zeppelin створює справжню команду між виробником і дилером, і за рахунок симбіозу - сервісної підтримки, розвиненою логістики і своєчасного постачання запчастин, спільного планування ремонту техніки - ми надаємо максимальну вигоду для замовника. Ми пишаємося співпрацею «Цеппелін Україна» з нашими партнерами на Полтавському і Єристівському ГЗК і досягненням показових виробничих результатів за допомогою техніки Caterpillar ».

Володимир Іванов, директор з виробництва Полтавського ГЗК: «Гірнича справа не може бути без сучасного надійного устаткування. Техніка Caterpillar високопродуктивна - вона дозволяє з великими швидкостями рухатися на підйом, долати значно більші ухили, ніж інші види зразків. Високий коефіцієнт використання устаткування в кар'єрі досягається за рахунок роботи команди фахівців високого рівня, застосування спеціальних методик контролю і діагностики, висококласного сервісу й установки оригінальних запасних частин. При купівлі техніки прораховуються не тільки витрати на придбання, але і на подальше технічне обслуговування та ремонт на весь період експлуатації. Обладнання Caterpillar з оцінки вартості володіння технікою має суттєві переваги перед багатьма іншими виробниками ».


«Цеппелін Україна» - провідний вітчизняний дилер будівельної, сільськогосподарської та промислової техніки, офіційний ексклюзивний дилер американської техніки Caterpillar в Україні, а також постачальник обладнання таких світових брендів, як Bucyrus, JLG, Metso, Olympian, Challenger, Bourgault, Gregoire Besson, CLAAS. Компанія працює на ринку України з 1998 року. Головний офіс «Цеппелін Україна» знаходиться в Києві, філії компанії розташовані в Дніпропетровську, Донецьку, Кривому Розі, Одесі. Компанія має широку мережу торгових представництв, центрів фінансування, сервісних центрів, центрів продажу запчастин, а також власний навчальний центр для підвищення кваліфікації технічного персоналу та працівників сервісних центрів. Сьогодні в компанії працює близько 340 співробітників. 

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Гірська і кар'єрна техніка.

Публікація про Семінарі в журналі «Гірник»
до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин