Про компанію

Багатофункціональність навісного обладнання гусеничних навантажувачів Cat®

Багатофункціональність навісного обладнання гусеничних навантажувачів Cat®

Багатофункціональність гусеничного навантажувача Cat® дозволяє виконувати найрізноманітніші завдання із застосуванням традиційної техніки і навісних пристосувань.

Ківш загального призначення

Ковші GP гарантують стовідсоткову вантажність і тривалий експлуатаційний період при добуванні ґрунту з твердих відвалів, видалення і навантаження відвалів. Завдяки низьколегованій сталі високої міцності значно зменшується ймовірність появи вибоїн і абразивного зносу. Завдяки механізму задньої кромки ковша вдається досягти підвищеної продуктивності при драгуванні.

Задня поверхня і дно ковша за своєю формою нагадують раковину, що гарантує високий рівень зносостійкості.

Універсальні ковші

Ковші МP характеризуються продуктивністю традиційного ковша, відвала і притиску. Пристрій універсальний, оскільки одночасно забезпечує міцність в процесі навантаження, зняття родючої частини ґрунту, чищення, бульдозерних маніпуляцій, прибирання сміття та надточного профілювання.

Ківш для закладки сміття загального призначення

Ківш GP Landfill для закладки з ґратами для відходів – кращий інструмент для вантажних, транспортних та бульдозерних робіт, а також транспортування продукту на полігонах для навантаження сміття на перевалочну станцію.

Універсальний пристрій закладки сміття

Прилад поєднує в собі практичність ковша і високу продуктивність для закладки сміття. Він має спеціальні ґрати, які збільшують його місткість і забезпечують надійне утримання матеріалу. Пристрій призначений для виконання робіт з виїмки і транспортування твердих вантажів.

Захист ковша

Caterpillar надає перехідники, наконечники і ріжучі елементи декількох різновидів, використання яких дасть можливість підвищити експлуатаційний період ковша і забезпечить максимальну результативність його застосування.

Багатофункціональність навісного обладнання гусеничних навантажувачів Cat® 1
Багатофункціональність навісного обладнання гусеничних навантажувачів Cat® 2

Система зубів К-лінійки

Завдяки даній системі вдається продовжити експлуатаційний період наконечників і перехідників, мінімізувати тривалість циклу, підвищивши місткість ковша гусеничного навантажувача і знизивши навантаження, яке впливає на обладнання, що в результаті призводить до мінімізації експлуатаційних витрат.

Легкість і практичність установки зубів системи виступають гарантом надійності і безперебійності функціонування деталей.

Продовження експлуатаційного періоду техніки

Наконечники встановлюються в злегка повернутому стані, після чого закріплюються за допомогою спеціального фіксатора, який зводить до мінімуму ймовірність зсуву наконечників і зносу перехідника.

Ефективна геометрична конструкція

Протипоставлені похилі напрямні служать гарантом стійкості перехідника і зводять до мінімуму ймовірність руху. Наконечник встановлюють на носок перехідника для поглинання навантажень, кращого проникнення і продовження експлуатаційного періоду перехідника.

Легка установка і зняття

Направляючі і бічні стінки перехідника гарантують кріплення наконечника на шкарпетці в процесі установки і зняття фіксатора. Щоб виконати зняття або встановлення вертикального фіксатора, не потрібно докладати колосальних зусиль або застосовувати спеціальне устаткування, завдяки чому вдається оперативно і легко знімати і встановлювати його, мінімізуючи час.

Гостра ріжуча частина

Мінімальна висота передньої і задньої частин носка дозволяє досягти більш гострого ріжучого профілю, завдяки чому вдається в рази підвищити продуктивність і мінімізувати навантаження на обладнання та експлуатаційні витрати.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин