Про компанію

Мультипроцесори надміцної конструкції CAT

Мультипроцесори надміцної конструкції CAT

Моделі CAT MP 332, MP 345, MP 365 - високопродуктивна техніка, призначена для експлуатації в складних умовах, що означає застосування декількох взаємозамінних щелеп для різного роду робіт по знесенню. Це обладнання функціонує на 50% швидше в порівнянні з іншими моделями, і відрізняється більш високими показниками різання / дроблення (на 19%). Основлена функція фіксації дає можливість змінювати щелепи одному оператору і витрачати на це всього чверть години, користуючись лише стандартним набором інструментів. Стійка, яка входить в комплект устаткування, добре фіксує набір щелеп, які не використовуються на даний момент.

  • Бетоноріз. Щелепи зовнішнього типу для дроблення бетону, а внутрішні працюють зі сталлю.
  • Щелепи для знесення. Призначені для подрібнення широких виробів з бетону.
  • Подрібнювач. Дробить бетон і відокремлює арматуру.
  • Гідравлічні ножиці. Працюють з конструкційною сталлю, трубами та кабелями.
  • Ножиці для роботи з металевими ємностями. Ріжуть баки, пластини під кутом 90 градусів.
  • Універсальні щелепи. Використовуються для різання сталі та дроблення бетону.
Мультипроцесори надміцної конструкції CAT  1
Мультипроцесори надміцної конструкції CAT  2
Мультипроцесори надміцної конструкції CAT  3

Оперативні, надійні, продуктивні

У даних моделях застосовується технологія “збільшення швидкодії”, яка завдяки авто перемиканню підвищує ріжучу здатність або швидкість в залежності від умов роботи. Це дозволяє досягати вищої продуктивності. При відсутності навантаження регулювальний клапан дозволяє швидко відкривати та закривати щелепи до контакту. При взаємодії з матеріалом застосовується максимальне зусилля різання/дроблення. Залежно від моделі мультипроцесора та щелеп, що використовуються, зусилля коливається в межах від 460 до 1270 тонн.

Конструктивні особливості цих моделей забезпечують високий рівень потужності при встановленні на екскаватори невеликої потужності, а загальна збалансованість дозволяє розмістити центр ваги поряд з машиною-носієм. Додатковим плюсом обладнання виступає встановлення програм управління навісною технікою в дисплеї оператора на екскаваторах нового покоління.

З метою забезпечення тривалого періоду експлуатації щелеп, деталі, які схильні до зношення, легко змінюються. Надійний захист забезпечується армованим штоком циліндра і захистом основного корпусу, що запобігає руйнуванню навіть в особливо небезпечних умовах. За рахунок двосторонніх лез забезпечується можливість використання чотирьох кромок до заміни. Це істотно зменшує експлуатаційні витрати й економить час на обслуговування.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин