Про компанію

Підвищення ефективності з модернізованим двигуном Cat® C13B

Підвищення ефективності з модернізованим двигуном Cat® C13B

За основу для двигуна Cat® C13B була взята надійна модель, яка пропрацювала 109 млн годин у відповідних експлуатаційних умовах, але механізм базової версії був модернізований з метою підвищення вигоди для споживача та часу безперебійного функціонування, економії простору в моторному секторі та зниження витрат на установку. Об'єм двигуна становить 12,5 л, має запатентовану систему очищення відпрацьованих газів без рециркуляції, що гарантує відповідність нормативам Stage V EC і Tier 4 Final Агентства з охорони навколишнього середовища США на викиди токсичних компонентів. Показники потужності двигуна коливаються від 340 кВт до 430 кВт, а піковий крутний момент може досягати 2534 Нм.

Модернізований двигун гарантує пікову потужність в величезному діапазоні швидкостей, завдяки чому можливо оптимізувати продуктивність машини у відповідності до запитів з експлуатації. Крім того, двигун має великий запас крутного моменту, завдяки чому він здатний брати на себе серйозні навантаження.

«Двигун С13 В включає в себе функції перевіреної основної моделі та величезний досвід компанії у всіх промислових сферах. Він уособлює нашу довгу прихильність до збільшення продуктивності, полегшення установки і зниження експлуатаційних витрат на двигуни», – говорить Джефф Мур, менеджер з продукції напрямку розробки та створення двигунів обсягом 7,2 - 18 л.

У модернізованій системі очищення відпрацьованих газів використовується каталітичний нейтралізатор для дизельних двигунів, а також дизельний фільтр сажі та високопродуктивний виборчий каталітичний нейтралізатор, що усуває потребу в рециркуляції відпрацьованих газів. Механізм двигуна, запатентований компанією Caterpillar, являє собою систему, яка на 63% легше й на 65% компактніше існуючих аналогів. Модернізовані сенсори NOX на 50% знижують кількість інтерфейсних кріплень, за рахунок чого вдається оптимізувати корпуси складових і вимоги до інтеграції. Процедура регенерації відпрацьованих газів зрозуміла оператору та ніяк не впливає на продуктивність техніки й час безперебійного функціонування.

Концепцію С13 B можна змінювати за допомогою різних функцій, що встановлюються на виробництві. Це дозволяє фахівцям застосувати різні інтерфейси силової передачі, електричної техніки з обертовими частками тощо. Систему очищення та радіатори монтують на двигун С13 В на виробництві, що знижує витрати на конструкторські роботи, отримання дозволів та установку. Система індивідуального виробництва, яка застосовується на виробництві в Сегін, штат Техас, дає можливість впровадження цих функцій при збереженні високої якості збірки.

Двигун Cat® C13 B ідеально підходить для будівельних маніпуляцій в складних експлуатаційних умовах з напрацюванням понад 10 000 годин. Він підвищить продуктивність техніки й мінімізує витрати на експлуатацію та обслуговування. Високопродуктивний нейтралізатор SCR і відсутність системи рециркуляції відпрацьованих газів мінімізують паливні витрати на 6%, але ніяк не впливають на загальну витрату експлуатаційних рідин. Опції, вмонтовані на виробництві, наприклад, паливні фільтри й покажчики рідини з правої та лівої частини обладнання, значно полегшують обслуговування. Збільшені інтервали обслуговування призводять до мінімізації витрат: інтервали стандартного типу складають 500 мотогодин в нормальних експлуатаційних умовах. Для дизельного фільтру сажі до 5000 мотогодин.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин