Про компанію

Асортимент трубоукладачів CAT поповнився відразу трьома моделями

Асортимент трубоукладачів CAT поповнився відразу трьома моделями

У лінійку трубоукладачів, що випускаються компанією Caterpillar, увійшли три нові моделі: Cat PL72, Cat PL83 і Cat PL87. Новинки відрізняються вдосконаленою конструкцією, що дозволило добитися більш високої вантажопідйомності та забезпечити стабільно високу продуктивність при роботі на ухилах. Модифікована кабіна оператора має нову конструкцію, що сприяє чудовій оглядовості робочої зони і устаткування.

У якості приводного двигуна найбільш легка з нових моделей PL72 використовує дизель Cat C9,3, а два інших трубоукладача оснащуються більш потужним Cat C15, номінальна потужність яких становить 257 і 363 кінських сил відповідно. Всі двигуни виготовлені за технологією ACERT, відрізняються винятковою паливною ефективністю і відповідають вимогам норм Tier 4 Final.


У порівнянні з попередніми моделями, трубоукладачі відрізняються більш високою стійкістю, а номінальна вантажопідйомність для моделей PL72, PL83 і PL87, становить 40825, 77110 і 97975 кг відповідно. Завдяки вдосконаленій гідросистемі, лебідки нової компактної конструкції, а також модифікованим дисковим гальмам, нові трубоукладчики здатні забезпечити стабільну безперебійну роботу в найбільш важких умовах експлуатації.

Залежно від модифікації, кожна з моделей може оснащуватися двома різними видами стріл, довжина яких варіюється залежно від моделі від 6,1 м до 8,5 м. Це дозволить підібрати найбільш відповідну вимогам замовника модифікацію трубоукладчика.

Нові машини мають вдосконалену систему управління, яка об'єднує в одному джойстику функції управління робочої стрілою, роботою гака, положенням противаг, а також дозволяє регулювати положення дроселя. Таким чином, за рахунок ергономічної системи управління, знижується стомлюваність оператора і збільшується продуктивність робіт.

Диференціал планетарного типу забезпечує плавне уповільнення одного треку при прискоренні іншого, що надає трубоукладачеві додаткову маневреність і покращує характеристики машин при роботі на ухилах. Герметичне виконання кабіни з великою площею скла надійно захищає оператора від шуму і пилу і забезпечує при цьому виняткову оглядовість стріли і зони виконання робіт. У стандартній комплектації на трубоукладчики встановлюються камери заднього виду й інформаційний РК монітор на панелі приладів.

Познайомиться з новими моделями техніки і технологічними рішеннями Caterpillar ви можете в розділі "Спецтехніка"

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин