Про компанію

Бульдозер Cat® D6T з оновленою трансмісією

Бульдозер Cat® D6T з оновленою трансмісією

Новий бульдозер Cat® D6T оснащений абсолютно новою трансмісією для оптимізації продуктивності і економії палива до 20% в складних умовах і на більш ніж 30% при легкій роботі або профілюванні грунту. Повністю автоматизований бульдозер неймовірно простий у використанні - досить вибрати потрібну швидкість і машина буде працювати з оптимальною продуктивністю.

Тепер система Cat® Grade з функцією контролю ухилу встановлена на кожній моделі D6T за замовчуванням.

Досягайте кращих результатів, використовуючи чотири автоматичних режими трансмісії!

Новий бульдозер використовує трансмісію з чотирма автоматичними режимами і інтегрованою блокувальною муфтою для забезпечення значного збільшення ефективності використання палива. Оператор просто задає потрібну швидкість руху, і система Auto Shift підбирає оптимальну передачу і обороти двигуна в залежності від умов експлуатації.

    

D6T працює на основі двигуна Cat® C9.3 ACERT ™, який відповідає стандартам Tier 4 Final. Володарі моделі можуть вибрати додаткові функції серед широкого діапазону технологій для того, щоб максимально пристосувати бульдозер до умов роботи на конкретній ділянці. Caterpillar і дилери Cat® пропонують як і прості індикатори рівня землі, так і вбудовані GPS.

Система Cat® Grade c функцією контролю ухилу автоматично підтримує попередньо встановлене положення леза без необхідності використання додаткового обладнання або сигналу GPS. Ще одна стандартна функція - Cat® Stable Blade, дозволяє оператору поліпшити контроль над лезом для більш точного профілювання з меншими витратами. Тепер доступний і сервіс Cat® Grade з 3D, що пропонує тривимірну навігацію, як для бульдозерних робіт, так і для точного профілювання.


Компанія Caterpillar пропонує не тільки системи для поліпшення профілювання, а й систему комп'ютеризованого дистанційного контролю Product Link™. Система забезпечує своєчасні профільні дані, такі як місце розташування, годинник, витрата палива, продуктивність, час простою і діагностичні коди. Всі дані можна подивитися через онлайн інтерфейс Visionlink®. За допомогою цієї інформації власники машин зможуть підняти свій бізнес на новий рівень і зменшити витрати. Як це зробити? Дізнайтеся за номером 0 800 300 350.


до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин