Про компанію

CAT CONNECT. Чому управління обладнанням є важливим?

CAT CONNECT. Чому управління обладнанням є важливим?

У нинішніх реаліях конкурентна боротьба в будівельній сфері вимагає від компаній все більших зусиль. Для успішного виконання нових проектів необхідно виконувати більший обсяг робіт при одночасному скороченні термінів будівництва та матеріально-технічних витрат

Сучасна будівельна техніка вдосконалюється з кожним роком, пропонуючи власникам більш високу продуктивність, функціональність та економічність. Але при цьому більш складні технології і використовувані конструкції вимагають куди більше уваги до машини, ніж щоденний огляд і перевірка рівня робочих рідин за допомогою щупа.

На ряду з достовірними фактами про поточний технічний стан устаткування, що експлуатується, власникам обладнання необхідно знати, наскільки ефективно в цілому використовується наявна техніка.

Компанія Caterpillar пропонує своїм замовникам готові рішення, з інтегрованими в обладнання технічними пристосуваннями, які дозволять оперативно отримувати необхідні дані. Використовуючи отриману інформацію і спеціальні засоби для її аналітичної обробки, власник обладнання отримає наочну картину про ефективність роботи всього парку будівельної техніки. Це дозволить своєчасно приймати обгрунтовані рішення і проводити коректування в роботі устаткування. У результаті власник техніки отримає ефективний інструмент для контролю витрат, зниження ризиків, підвищення віддачі від експлуатованої техніки і працюючого персоналу.

Наведений нижче відеоматеріал наочно демонструє, яким чином новітні технології CAT з управління обладнанням допоможуть в успішному досягненні ваших цілей.



CAT® EMSOLUTIONS

Обираючи один з п'яти рівнів сервісу, ви отримуєте необхідну вам підтримку, не оплачуючи непотрібні вам послуги.

Level 1: МАТИ ДОСТУП забезпечує вам підключення до Cat Product Link™ і VisionLink® для того, щоб ви знали, де знаходиться ваше обладнання, і що воно робить.

Level 2: ІНФОРМУВАТИ додає функцію щомісячної звітності по парку в порівнянні з іншими парками у вашому регіоні.

Level 3: ОТРИМАТИ ПОРАДУ дає вам експертні рекомендації радника з моніторингу станів обладнання вашого дилера Cat.

Level 4: ПІДТРИМУВАТИ знімає з вас частину навантаження, пов'язаної з виконанням профілактичного техобслуговування.

Level 5: УПРАВЛЯТИ дозволяє вам зосередитися на своєму бізнесі, в той час як дилер буде займатися управлінням вашим парком устаткування.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин