Про компанію

Caterpillar пропонує модернізовані шарнірно-зчленовані самоскиди

Caterpillar пропонує модернізовані шарнірно-зчленовані самоскиди
У модельному ряді шарнірно-зчленованих самоскидів Caterpillar серії С стали доступні вдосконалені модифікації моделей 735С, 740С і 745С. Враховуючи щорічне посилення екологічних вимог, що пред'являються до спецтехніки, вдосконалені машини будуть оснащені дизельними двигунами Cat C15 ACERT (модель 735С) і Cat С15 ACERT (моделі 740С і 745С) відповідають стандарту Tier4Final / StageIV.

Всі моделі будуть комплектуватися новою 11-тьма ступінчастою трансмісією Cat CX38 (9 передач для руху вперед і 2 передачі заднього ходу) з перемиканням передачі під навантаженням. Нові електронні системи контролю та управління роботою коробки передач, включаючи систему ECPC, регулюючу тиск в муфтах зчеплення, забезпечують плавне перемикання передач і оптимальну роботу машин на будь-яких режимах, а також сприяють приросту продуктивності. Нова система APECS забезпечує оптимальний вибір передачі, що сприяє мінімальному споживанню палива.



Перемикання передач здійснюється під контролем системи управління крутним моментом, що не допускає падіння потужності nf залежно від робочих умов автоматично вибирає необхідну передачу. При роботі на низьких оборотах двигуна перемикання передач відбувається при частково відкритій дросельній заслінці, що знижує рівень шуму, і зменшує витрату палива і покращує маневреність машин при русі на малій швидкості. Крім цього є можливість автоматичного зниження передач для більш ефективного гальмування.

Окрема система регулювання тяги забезпечує автоматичну зміна рівня блокування диференціалів (як міжколісних, так і міжосьових), що оптимізує тягу і швидко адаптує самоскид до роботи на різному ґрунті. При цьому оператор повністю звільняється від необхідності ручного управління блокувань і може повністю сконцентруватися на маневруванні та виконанні інших операцій.

Модернізація торкнулася також і системи гальмування. За допомогою управління робочим і моторним гальмами, а також трансмісією, окрема система керування забезпечує найбільш ефективне уповільнення самоскида без необхідності втручання оператора. Крім цього є й окрема система допомоги для роботи на крутих підйомах і схилах, яка дозволяє полегшити початок руху на підйом і включає робоче гальмування при будь-яких зупинках в русі.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Самоскиди.
до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин