Про компанію

Caterpillar представляє дві нові моделі з транспортною шириною 2,5 м

Caterpillar представляє дві нові моделі з транспортною шириною 2,5 м

У лінійці гусеничної будівельної техніки середньої потужності Cat® з'явилися дві новинки - екскаватор 320 GC і бульдозер D5, що відрізняються зменшеними габаритами. Завдяки ширині 2,5 метра обидві моделі транспортуються на звичайному тралі й не потребують оформлення спеціальних дозволів.

З практичної точки зору наявність цих моделей в парку означає для компанії можливість оперативно переміщати техніку між різними будівельними об'єктами, зводячи до мінімуму час простою і зменшуючи витрати на перевезення. В кінцевому підсумку це робить експлуатацію техніки більш вигідною і дозволяє швидше окупити інвестиції.

Екскаватор Cat 320 GC - ефективність нового покоління

Новий екскаватор відноситься до серії GC, а це значить, що він успадковує всі її переваги, зокрема економну витрату палива, доступність всіх точок щоденного огляду з землі і розширені інтервали планового обслуговування. Наприклад, напрацювання до регламентної заміни паливних фільтрів становить 1000 мотогодин, а гідравлічного мастила - 6000 мотогодин. Крім того, нова машина відрізняється високим ступенем уніфікації з базовою 20-тонною моделлю 320 GC і великою часткою загальних вузлів і агрегатів.

Габаритна модель 320 GC має експлуатаційну масу 21,5 тонни і оснащена надійним і економічним двигуном Cat C4.4 потужністю 143 к.с. При довжині рукояті 2,9 м і стріли - 5,7 м екскаватор забезпечує глибину копання до 6,7 м. Машина може бути укомплектована механізмом швидкої заміни для зменшення часу встановлення робочого устаткування, при необхідності можуть бути встановлені додаткові гідравлічні контури.

Caterpillar представляє дві нові моделі з транспортною шириною 2,5 м 1
Caterpillar представляє дві нові моделі з транспортною шириною 2,5 м 2
Бульдозер Cat D5

Новий бульдозер D5 - гідна заміна популярної моделі D5 R2, що перевершує свого попередника по безлічі показників. Він відрізняється збільшеною робочим вагою - від 17 180 до 19 170 кг і потужністю двигуна - 170 к.с. або 127 кВт. На машину встановлюється повністю автоматична трьохшвидкісна коробка передач, що дозволяє підвищити тягове зусилля на 13% при одночасному збільшенні паливної ефективності на 16%. Завдяки видатним експлуатаційними характеристиками і винятковій керованості бульдозер дозволяє виконати більший обсяг робіт за той же час і домогтися кращої продуктивності.

Багато функцій D5 працюють в автоматичному режимі, тому оператору не потрібно вчиняти ніяких додаткових дій для їх активації або налаштування. Наприклад, управління коробкою передач і гальмівною системою відбувається у фоновому режимі у відповідь на дії оператора, що дозволяє спростити роботу та на рівному майданчику, і, особливо, на схилах. При русі під ухил система підтримує постійну швидкість руху, а при включеній нейтральній передачі на схилі автоматично активуються гальма для утримання машини. При одночасному натисканні на важіль повороту і педаль уповільнення коробка перемикається на понижену передачу, щоб зменшити радіус повороту і збільшити маневреність.

Стандартною опцією моделі є індикація основного і поперечного ухилу на головному екрані. Також бульдозер D5 готовий до установки системи нівелювання (ARO), що дозволяє контролювати ухил у фоновому режимі.

Бульдозер випускається в двох модифікаціях - стандартній і з низьким тиском на ґрунт, також є можливість вибору напівсферичного відвалу або регульованого складного шестипозиційного поворотного відвалу VPAT. Машини для роботи з відходами або лісозаготівельних робіт обладнуються захисними огородженнями.

На кого орієнтовані нові моделі Cat?

Нові моделі Caterpillar ідеально підходять для компаній, які прагнуть мінімізувати вартість години експлуатації техніки і хочуть отримати високу мобільність при транспортуванні між майданчиками. Обидві машини відрізняються високою продуктивністю та ефективно справляються з завданнями, для яких призначені. Зручні технологічні рішення Caterpillar дозволяють підвищити продуктивність праці операторів - як початківців, так і досвідчених. В кінцевому підсумку, інновації Cat допомагають збільшити повернення інвестицій, сприяючи зростанню фінансових показників бізнесу.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин