Про компанію

Caterpillar випустила новий компактор 815K

Caterpillar випустила новий компактор 815K
Серія ущільнювачів сміття Caterpillar поповнилося новим компактор 815K. Особливості техніки: збільшена продуктивність і вдосконалена кабіна. У новій моделі компанія змінила конструкцію зубців на барабанах компактора, що дозволило при меншій кількості оборотів досягати більшого ущільнення. Так, площина грунту буде виглядати набагато рівніше, ніж після роботи попередніх моделей.


Система управління ущільненням Cat 815K працює за технологією Machine Drive Power (MDP), що дозволяє вимірювати опору і корелювати роботу техніки виходячи з жорсткості ґрунту. Додаткова 3D система в реальному часі показує прогрес по ущільненню і записує результати. Завдяки цьому функція COMPACT може проаналізувати результати роботи і створити звіт.

Модель Cat 815K дає можливість поєднувати різні способи ущільнення: вібрацію, пресинг, а також маніпулювання. На колесах машини знаходяться очищаючі бруси, які регулюються на панелі управління технікою. STIC-система дозволяє управляти машиною з мінімальними затратами зусиль оператора. Для цього в коробці передач використовуються інтегровані електронні системи управління.

Довжина нової моделі компактора з відвалом на землі становить 6,22 м. Ширина по колесах — 3,2 м, а висота до верху кабіни - 3,4 м. Завдяки збільшеному баку для пального Cat 815K може працювати без перерви до 12 години. Безумовно, всей це час оператор повинен перебувати в комфорті. Саме тому розробники сконструювали повністю ізольовану від зовнішніх звуків і вібрацій кабіну. А крісло Comfort III на пневматичній підвісці забезпечить максимальний комфорт для працівника. Також в кабіні встановлена система клімат-контролю і фільтрація повітря. Великі скляні площі і камера заднього виду забезпечить круговий огляд.
до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин