Про компанію

Декілька важливих фактів про міні-навантажувачі серії D3

Декілька важливих фактів про міні-навантажувачі серії D3

У лінійці D3 виробники модернізували умови роботи оператора і збільшили стійкість до навантажень. Крім усього іншого, техніка була доповнена розумним навісними обладнанням.

Модельний ряд міні-навантажувачів серії D3

Колісні міні-навантажувачі 232D3 236D3 242D3 246D3 262D3
Гусеничні міні-навантажувачі 257D3 259D3 279D3 279D3 289D3
1. Двері кабіни стали ширше, а простір ще більше

Лінійка D3 відрізняється від попередніх машин більш комфортними робочими умовами оператора. Так, кабіни даних навантажувачів мають двері з більш широким відкриттям. Відповідно, потрапити всередину оператору тепер простіше. Ще одне нововведення – підвищений зазор на 76 мм між руків'ям джойстиків. У підсумку в кабіні утворилося додаткове місце для ніг.

2. Міні-машини тепер стали міцніше та швидше

Моделі гусеничного типу також зазнали змін. За рахунок модернізації рами ходової частини і торсіонних осей фахівцям вдалося знизити розгойдування машин і збільшити їх стійкість при взаємодії з важкими вантажами, плануванні ґрунту або навантаженні машин.

Гусеничні міні-навантажувачі Cat® в стандартній комплектації оснащені двошвидкісним режимом ходу, що дозволяє збільшити продуктивність обладнання. Крім того, слід окремо відзначити швидкість даної машини, яка на 20% вище, ніж у машин лінійки D.

3. Автоматичне розпізнавання навісного обладнання

Машини лінійки D3 оснащені розумною технологією, завдяки якій вдається автоматично розпізнавати додаткову техніку з лінійки SMART і налаштовувати деталі управління.

Лінійка SMART включає в себе бульдозерний або грейдерний відвали та екскаваторну техніки. При оснащенні відвалів на спеціальному екрані оператор може виконати переналаштування джойстиків з метою здійснення таких функцій навісного обладнання, як перекіс, підйом або поворот. При експлуатації землерийних систем стандартні джойстики відповідають за опції стріли, рукояті, ковша та повороту.

Декілька важливих фактів про міні-навантажувачі серії D3 1
Декілька важливих фактів про міні-навантажувачі серії D3 2
4. Опцій допомоги оператору стало більше

Технологія ASSIST дає можливість вибору схеми поперечного ухилу робочої техніки вправо або вліво. Оператор стежить за обраною стороною, а автоматика за протилежною. Відомості про кути перекосу відвалу зберігаються в пам'яті, після чого активуються за допомогою застосування кнопки на джойстику. Дана кнопка також дозволяє відновити нульовий кут перекосу. Крім цього, у міру того, як повертається відвал і змінюється геометрія навісних систем, розраховується та підтримується налаштування поперечного ухилу. Відомості про кути нахилу та повороту робочого обладнання транслюються на монітор.

У лінійці D3 з'явилися ще деякі корисні опції, що дозволяють полегшити процес виконання повторюваних дій: повернення в позицію копання та автоматичне вирівнювання в двох напрямках, а також позиціонування для навісного обладнання.

5. SMART-відвали модернізованої конфігурації

Бульдозерний навісний механізм розроблений спеціально для міні-навантажувачів моделей Cat® 279D, 289D3. Техніка має вигнуту конфігурацію, яка гарантуватиме скочування матеріалу. Разом з тим за рахунок трапецієподібної форми з нахиленими кутовими ножами вдається здійснювати маніпуляції зі зрізання врівень на вертикальних поверхнях при максимальному нахилі відвала.

Відвали Cat® SMART GB 120, GB 124 доступні для всіх моделей лінійки D3. Ширина техніки дорівнює 1990 і 2440 мм, в разі установки опціонних крил - 2150 і 2605 відповідно. Машини мають однаковий кут перекосу 15 градусів, висоту підйому 150 мм і глибину різання 100 мм. Є автономні колеса з самостійним установленням, що забезпечують підтримку профілювання в процесі переміщення вперед або назад.

6. SMART-обладнання: глибина копання майже 3 метри

Екскаваторна техніка Сat® BH 130 SMART, яка може застосовуватися на всіх міні-навантажувачах лінійки D3, сумісна з навішеннями до 3-тонних екскаваторів Cat®. Додаткова система гідравліки гарантує якісну роботу з молотами, захопленнями та іншою технікою.

Опція гідравлічного зсуву в поперечному напрямку дає можливість здійснювати маніпуляції поруч з об'єктами, а встановлені стабілізатори гарантують безпеку в процесі виїмки ґрунту. Екскаваторні системи оснащені вбудованими електрогідравлічними частинами управління, які приводяться в роботу за допомогою джойстиків міні-навантажувача.

Глибина копання у міні-навантажувача з навішуванням BH130 дорівнює 2970 мм, а виліт на рівні ґрунту від пальця конструкції повороту дорівнює 4040 мм.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин