Про компанію

Два нових Сat® D9R вже в роботі на Центральному ГЗК в Глеєватському та Петровському кар’єрах!

Два нових Сat® D9R вже в роботі на Центральному ГЗК в Глеєватському та Петровському кар'єрах!

Спільними зусиллями Цеппелін Україна та Метінвест два нових бульдозера Сat® D9R було запущено в роботу на Центральному ГЗК в Глеєватському та Петровському кар'єрах!

Бульдозер Сat® D9R призначений для важких умов роботи. Машина відрізняється традиційною для бульдозерів Cat® надійністю і низькими експлуатаційними витратами. Двигун 3408C з механічним управлінням забезпечує легкість технічного обслуговування. 18-літровий двигун створює великий запас крутного моменту, що забезпечує ефективне переміщення вантажів великої маси.

  • Головна рама D9R розрахована на високі ударні навантаження і скручуючі зусилля, що виникають при використанні відвалу і розпушувача у важких умовах експлуатації.
  • Система контролю забезпечує постійне надання оператору інформації про стан машини і реєструє дані про роботу машини, що дозволяє швидко діагностувати проблеми.
  • Кріплення стабілізатора відвалу Tag-Link присуває відвал до бульдозера, що забезпечує виняткову маневреність, збалансованість машини і проникаючу здатність відвалу.

Бажаємо нашому клієнту Метінвест довгої та продуктивної роботи з новою технікою та з нетерпінням чекаємо на подальшу співпрацю!

Два нових Сat® D9R вже в роботі на Центральному ГЗК в Глеєватському та Петровському кар'єрах! 1
Два нових Сat® D9R вже в роботі на Центральному ГЗК в Глеєватському та Петровському кар'єрах! 2
до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин