Про компанію

Екскаватор Cat® 325F – ідеальна машина для важкої роботи

Екскаватор Cat® 325F - ідеальна машина для важкої роботи

Асоціація підрядників Середнього Заходу в США задіяла 25-тонний екскаватор Cat® 325F в роботі над шестикілометровою зливовою каналізацією, яка є частиною великого проекту розширення дороги в Спрінгфілді, штат Іллінойс.

Девід Сміт, оператор, який працює на Асоціацію підрядників, запевняє, що правильне поєднання потужності і розміру машини значно впливає на швидкість виконання завдань. Робота з проводами, телефонними стовпами чи трансформаторною підстанцією - ця машина універсальна.  

     

Завдяки розмаху в 2.34 м і радіусу повороту задньої частини платформи в 1.72 м, екскаватор Cat® 325F може копати, розвертатися і опускати предмети на чотириметрову глибину.

Невеликий вихід противаги за кордон колії при повороті під прямим кутом (всього лише 127 мм), дозволяє вантажівкам під'їжджати ближче до машини.

Стріла екскаватора 325F розташована досить незвично для моделей Cat® - ближче до центру машини, що сприяє більшій вантажопідйомності.

«Сьогодні вранці мені потрібно було викопати кінцеву секцію, щоб встановити люк і ділянку труби, - каже Сміт. - Це було дуже просто, у мене не було ніяких проблем. Збільшена ходова частина сприяє стійкості спецтехніки». На відміну від інших моделей компактних машин, екскаватор Cat® 325F володіє повнорозмірним пристроєм захисту при перекиданні кабіни.

Д. Сміт, ділячись своїм досвідом роботи на цій моделі запевняє, що кабіни спецтехніки Caterpillar - це краще робоче місце для оператора: «Працюючи в машині весь день, ввечорі, зазвичай, відчуваєш себе втомленим. Але кабіни машин Cat® дуже комфортні і зручні. Система низького рівня шуму, висока видимість, зручний доступ до вимикачів і точок управління, повністю регульоване сидіння - все це дає можливість працювати більш швидко і продуктивно».


до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин