Про компанію

Інтелектуальне навісне обладнання для нового покоління міні-навантажувачів Cat

Інтелектуальне навісне обладнання для нового покоління міні-навантажувачів Cat

Три нові моделі навісного обладнання Cat® SMART (бульдозерний відвал, грейдерний відвал і екскаваторне обладнання) істотно підвищують універсальність лінійки колісних і гусеничних міні-навантажувачів Cat® серії D3 і працюють з машинами революційно новими способами. Системи керування новим навісним обладнанням дозволяють без труднощів адаптувати стандартні органи керування машиною відповідно до вимог керування навісним обладнанням SMART.

Навісний бульдозерний відвал SMART

Навісний бульдозерний відвал SMART (доступний для гусеничних міні-навантажувачів Cat® 279D3, 289D3) призначений для зрізання, переміщення і профілювання практично будь-якого ґрунту, використовуваного в якості основи. Вигнута форма відвалу забезпечує скочування матеріалу, а трапецієвидна конструкція з нахиленими боковими кутовими ножами дозволяє виконувати зрізання урівня на вертикальних поверхнях при максимальному нахилі відвала. Базова машина серії D3 розпізнає навісне обладнання і розблоковує спеціальні екрани дисплея, які дозволяють оператору вибрати спосіб керування відвалом.

Вибір режиму керування навісним обладнанням змінює стандартні функції джойстиків (лівий для ходу, правий для стріли і ковша): лівий джойстик як і раніше використовується для керування ходом, а правий виконує функції керування відвалом: перекіс (переміщення джойстика в поперечному напрямку), підйом (переміщення джойстика в поздовжньому напрямку) і поворот (обертання поворотного регулятора вперед або назад). Крім того, оператор може вибрати режим "підйом" або "нахил", щоб змінити циліндри (стріли або ковша), які контролюють основні функції відвалу, краще адаптуючи машину до чорновому або фінішному профілюванню.

Функція ASSIST покращує роботу оператора, допомагаючи формувати більш плавні ухили за менше число проходів. Ця функція координує рух машини і відвалу для формування рівнів поверхні і дозволяє оператору зосередитися на викладенні або різанні матеріалу для досягнення бажаного ухилу.

При ввімкненій функції ASSIST активуються додаткові функції, пов'язані з кутом перекосу відвалу. Функція пам'яті дозволяє оператору вибрати кут перекосу відвалу і викликати це налаштування натисканням кнопки джойстика. Подвійне натискання кнопки пам'яті дзеркально відображає збережений в пам'яті кут перекосу відвалу з іншого боку. Крім того, для додаткової зручності, натискання кнопки на лівому джойстику відновлює нульовий кут перекосу, коли машина знаходиться на рівній поверхні.

Інтелектуальне навісне обладнання для нового покоління міні-навантажувачів Cat 1
Інтелектуальне навісне обладнання для нового покоління міні-навантажувачів Cat 2
Інтелектуальне навісне обладнання для нового покоління міні-навантажувачів Cat 3
Навісне обладнання грейдерного відвалу SMART з функцією ASSIST

Для колісних і гусеничних міні-навантажувачів Cat® серії D3 доступні нові грейдерні відвали Cat® SMART GB120 і GB124. Як і у випадку з бульдозерним відвалом SMART, базова машина D3 розпізнає грейдерний відвал і розблоковує спеціальні дисплейні екрани, які надають опції для керування навісним обладнанням, дозволяючи переналаштувати джойстики для виконання функцій навісного обладнання. Вибір режиму керування навісним обладнанням дозволяє управляти функціями відвалу за допомогою правого джойстика: перекосом (поперечне переміщення джойстика), поворотом (обертання поворотного регулятора вперед або назад) і підйомом (переміщення джойстика в поздовжньому напрямку). На головному екрані додаткового дисплея відображається поперечний ухил, а також кут перекосу відвалу.

Функція ASSIST дозволяє вибрати схему поперечного ухилу вправо або вліво і підтримує налаштування поперечного ухилу, незалежно від робочого кута машини. Якщо обрана схема поперечного ухилу вправо, переміщення правого джойстика вперед / назад регулює праву сторону відвалу, піднімаючи і опускаючи правий циліндр підйому навісного обладнання. Машина або навісне обладнання контролює ліву сторону відвалу для підтримки необхідного поперечного ухилу, дозволяючи оператору зосередитися на керуванні правою стороною відвалу. Робота при виборі схеми поперечного ухилу вліво дзеркально протилежна.

Крім того, по мірі повороту відвалу і зміни геометрії навісне обладнання розраховує і підтримує налаштування поперечного ухилу. Необхідний кут поперечного ухилу підтримується навіть при повороті відвалу для перевалу матеріалу. Спеціальні екрани грейдерного відвалу SMART надають оператору дані про орієнтацію навісного обладнання, відображаючи кут ухилу відвалу, а також кут повороту відвалу.

Стандартна ширина відвалу становить 1990 мм (78 дюймів) для моделі GB120 і 2440 мм (96 дюймів) для GB124. При встановленні додаткових крил (опція) ширина становить відповідно 2150 мм (85 дюймів) і 2605 мм (103 дюйма). Перекіс відвалу в обох моделях складає 15 градусів, висота підйому відвала - 150 мм (6 дюймів), а максимальна глибина різання - 100 мм (4 дюйма). Незалежні самовсатновлювані колеса повертаються на 360 градусів і забезпечують підтримку профілювання при русі переднім і заднім ходом.

Екскаваторне обладнання SMART

Нове екскаваторне обладнання Cat® BH130 SMART розроблено для колісних, гусеничних міні-навантажувачів і міні-навантажувачів підвищеної прохідності Cat® серії D3. Дане навісне обладнання значно збільшує універсальність цих невеликих машин, дозволяючи виконувати ряд завдань, в тому числі очищення дренажних траншей, виїмку ґрунту, а також формування і обслуговування водостічних. Крім того, екскаваторна навіска сумісна з навісним обладнанням для 3-тонних екскаваторів Cat®, а допоміжна гідравлічна система дозволяє використовувати гідромеханічне навісне обладнання, в тому числі молоти, захоплення, шнекові бури і віброущільнювачі. Екскаваторне обладнання також гідравлічно зміщується в поперечному напрямку, забезпечуючи можливість виїмки ґрунту поруч з будівлями і опорами, а вбудовані стабілізатори служать надійною платформою для виїмки ґрунту.

Екскаваторне обладнання оснащено вбудованими електрогідравлічними елементами керування, які активуються за допомогою джойстиків базової машини, усуваючи необхідність в знятті двері і дозволяючи оператору безпечно і комфортно працювати з кабіни. Режим керування навісним обладнанням дозволяє використовувати наявні джойстики для керування функціями стріли, рукояті, ковша і повороту. Базова машина розпізнає екскаваторне обладнання BH130 при установці, а коли оператор готовий до її використання, включення перемикача на правому джойстику переводить систему в режимі копані

Максимальна глибина копання з використанням BH130 становить 2970 мм (9,75 фута), а виліт на рівні землі від пальця механізму повороту становить 4040 мм (13,25 фута). Відстань між опорами в робочому положенні складає 1815 мм (71 дюйм), а повний бічний зсув стріли - 825 мм (33 дюйми). Експлуатаційна маса екскаваторного обладнання становить 1055 кг (2325 фунтів).

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин