Про компанію

Історія Caterpillar на Суецькому каналі

Історія Caterpillar на Суецькому каналі

Наші клієнти не тільки створюють кращий світ – коли щось йде не так, вони також допомагають вирішити ситуацію, що склалася.

Світ чекав і спостерігав майже тиждень, клієнти Caterpillar працювали цілодобово, допомагаючи підняти з мілини велике судно для перевезення контейнерів Ever Given, блокуючи рух по Суецькому каналу.

Ви, безсумнівно, чули цю історію багато разів. Судно, що прямувало з Китаю в Європу, сіло на мілину на жвавому морському шляху, блокуючи рух в обох напрямках. Але це був не просто корабель. Це було одне з найбільших суден для перевезення контейнерів у світі – довжиною майже 400 м і вагою 200 000 тон.

Ви, напевно, також чули, що після майже тижня перебування в такому положенні Ever Given був знятий з мілини і продовжив свою подорож по встановленому маршруту. Понад 400 кораблів, що очікували проходження через канал, нарешті роз’їхалися, і рух знову відбувається в звичайному режимі.

Історія Caterpillar на Суецькому каналі 1
Історія Caterpillar на Суецькому каналі 2

Це ви знаєте.

Але ви можете не знати, як в кінцевому підсумку було звільнено судно і яку роль у порятунку зіграли клієнти Caterpillar. Звичайно, це була складна робота, в якій брало участь безліч компаній – багато з яких були клієнтами Caterpillar. У деяких клієнтів були буксири або водні екскаватори з двигунами MaK ™ і/або Cat®. Деякі з суден працюють на каналі або десь неподалік, а деякі команди прибули здалеку.

Але у них є одна спільна риса: вони були там, коли пролунав заклик про допомогу, і вони виконали свою роботу. Це були титанічні зусилля багатьох людей, які об’єдналися і працювали як одна команда. Ми пишаємося тим, що допомагаємо цим клієнтам і нашим дилерам, Mantrac і Unatrac, які надавали запчастини і спеціалістів з обслуговування для всього обладнання з двигунами MaK і Cat.

Одинадцять з 15 суден були оснащені двигунами MaK і Cat з сумарною потужністю 127 МВт/ 172,600 к.с. 77% всієї доступної потужності на локації надходило від MaK та Cat.

Президент Caterpillar Group Джо Крід сказав: «Ми хотіли б подякувати всім, хто брав участь в ланцюжку подій, що стали результатом безпечної та успішної рятувальної операції Ever Given, знову відкривши морське сполучення на одному з найважливіших водних шляхів світу».

Ситуація на Суецькому каналі – чудовий приклад того, як клієнти Caterpillar допомагають створювати кращий світ. Кожного разу, коли є заклик про допомогу такого масштабу, клієнти Caterpillar завжди будуть поруч, допомагаючи виконати роботу за підтримки нашої всесвітньої дилерської мережі, що надасть їм необхідні послуги.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин