Про компанію

Підсумки проведення спеціалізованої виставки гірничовидобувної промисловості – MINING INDUSTRY EXPO 2017

Підсумки проведення спеціалізованої виставки гірничовидобувної промисловості - MINING INDUSTRY EXPO 2017

З 7 по 9 листопада у Міжнародному виставковому центрі столиці пройшла II Міжнародна спеціалізована виставка гірничовидобувної промисловості - MINING INDUSTRY EXPO 2017.

Організатор виставки - Міжнародний виставковий центр, за підтримки Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та Державної служби геології та надр України, запросив прийняти участь представників провідних підприємств галузі, що спеціалізуються на ринку гірничого обладнання і технологій. Також до участі у заході були залучені іноземні торговельні делегації та представники профільних державних органів влади.


Виставка проходила у рамках ХV Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє». Провідною темою заходу стало обговорення проблематики того, що велика частина розвіданих запасів різноманітних мінеральних ресурсів залишаються промислово неосвоєними, по деяким ресурсам цей показник сягає 60%, що становить значний потенціал розвитку гірничої галузі і економічного розвитку країни в цілому. Сприяти реалізації цього потенціалу і було покликано проведення виставки Mining Industry Expo.

   

За даними Державної служби геології та надр України, у гірничовидобувній галузі України працює понад дві тисячі видобувних та переробних підприємств. Тож виставка гірничовидобувної промисловості стала ефективним бізнес-майданчиком для промоції гірничих технологій та обладнання.

На стенді компанії Цеппелін Україна бажаючі змогли ознайомитися з новинками гірничовидобувної техніки та техніки для підземних робіт відомих світових виробників – компаній Caterpillar та PAUS, а також дізнатися про умови придбання техніки, умови фінансування та сервісного обслуговування.


В рамках виставки проходили наукові конференції, круглі столи, панельні дискусії та семінари. Зокрема, 7 листопада, спеціалісти компанії Цеппелін Україна провели семінар на тему: «Досвід використання стругового комплексу Caterpillar в умовах Західного Донбасу на прикладі шахти Степова ДТЕК ШУ Першотравенське». В ході семінару учасники дізнались як саме реалізується програма впровадження нових сучасних технологій у виробничі процеси шахти, яка була введена в експлуатацію ще у 1965 році.

   


Компанія Цеппелін Україна дякує організаторам та учасникам виставки. Проведення подібних спеціалізованих заходів сприяє розвитку гірничої галузі і економічного розвитку країни в цілому.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин