Про компанію

Перевантажувач Caterpillar MH3027 з рухомою кабіною

Перевантажувач Caterpillar MH3027 з рухомою кабіною
Розвиток сучасної спеціалізованої будівельної техніки відбувається настільки стрімко, а виробники, намагаючись забезпечити потреби покупців, постійно модернізують машини і розширюють їх функціональні можливості, що сьогодні навряд чи знайдеться «незамінна» машина. Однак, незважаючи на високий рівень універсальності, не вся спецтехніка з рівною ефективністю здатна реалізувати певні завдання.



Наприклад, основні функції перевантажувача цілком може виконати екскаватор, на який встановлений простий грейферний захват. Але спеціально спроектований для переміщення великих обсягів різних вантажів, перевантажувач забезпечить куди більш продуктивну і ефективну роботу. Подовжена високоміцна стріла і високорозташована кабіна, що забезпечує винятковий огляд, дозволять з мінімальними матеріально трудовими затратами виконувати роботи з переміщення вантажів.



Для вирішення таких вузькоспеціалізованих завдань Caterpillar пропонує перевантажувач МН3027, який є найбільш легким і компактним представником модельного ряду перевантажувачів Cat. Його маса складає всього 25 тонн, але при цьому він демонструє найвищу для машин свого класу продуктивність. Головною особливістю MH3027 є кабіна оператора, яка для посадки висадки оператора опускається на рівень землі, а під час роботи може підніматися на висоту до 5,5 метрів, забезпечуючи тим самим чудовий огляд всієї робочої зони. З боку рух кабіни дуже нагадує роботу ліфта.



Для забезпечення безпеки оператора, в кабіну вмонтована ціла система датчиків і камер, що виключає зіткнення кабіни, як з елементами конструкції перевантажувача, так і з вантажем, що переноситься. Максимальна висота підйому матеріалів для МН3027 складає трохи більше 15 м, а винос стріли в горизонтальному напрямку може досягати 13,6 метрів.

Механічна трансмісія має по 2 передачі в кожному напрямку і дозволяє перевантажувачу розвивати швидкість до 20 км/год, чого цілком достатньо для маневрування в робочій зоні.


до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин