Про компанію

Комфортна кабіна та робоче місце оператора бульдозера D5R2

Комфортна кабіна та робоче місце оператора бульдозера D5R2

Бульдозер Cat D5R2 працює на ринку більше 100 років і є на сьогоднішній день найкращим рішенням для будівельного майданчика. D5R2 має потужність, яка необхідна для землерийних робіт, а також точність і маневреність, які потрібні для максимально точного профілювання.

Для цієї моделі бульдозерів Cat виробник використав диференціальне керування поворотом і припідняте ведуче колесо, у сукупності з новою кабіною і допоміжними опціями керування, це дає змогу домогтися продуктивності світового рівня і забезпечити легкість експлуатації.

Кабіна оператора – високий рівень комфорту та ефективності

Модернізована кабіна з вбудованою конструкцією захисту при перекиданні і робочим місцем зі зміщенням на 15 градусів забезпечує повноцінний огляд оператору, гарантуючи підвищення безпеки і продуктивності. Безшумність і герметичність запобігають забрудненню кабіни. Доступ у кабіну і вихід з неї тепер стали ще зручнішими. Традиційне підресорене сидіння з вісьмома позиціями регулювання гарантують високий рівень комфорту. Крім того, сидіння також має встановлений ремінь безпеки з інерційною котушкою 3 дюйми завширшки.

Комфортна кабіна та робоче місце оператора бульдозера D5R2 1
Комфортна кабіна та робоче місце оператора бульдозера D5R2 2

Інструменти управління Cat D5R2 не вимагають великих зусиль при експлуатації і характеризуються зручним механізмом, що забезпечує простоту керування. З метою зміни напрямку ходу і перемикання передач застосовується всього лише один важіль. Завдяки зручному руківʼю керування вдається досягти більш високої точності при взаємодії в обмеженому просторі - біля споруд, перешкод на об'єкті та інших машин.

Перемикання передач у гусеничному бульдозері Cat D5R2 здійснюється кнопками. Гідравлічні інструменти керування робочим спорядженням передбачають набагато менше зусиль від оператора та забезпечують більш налагоджену і точну роботу, а простота управління швидкістю обертання колінчастого вала двигуна забезпечується поворотним шкальним диском. Перехід диска дросельної заслінки в необхідний режим автоматичного перемикання передач забезпечить можливість додавання ще 2 швидкостей руху. Завдяки автоматизації перемикання машина може автоматично перемикатися на знижену передачу з ціллю досягнення максимальної результативності виходячи з навантаження. Завдяки цьому вдається заощадити паливо і збільшити ефективність.

Допоміжне керування переднім/заднім ходом дасть можливість оператору перемикатися на заздалегідь обрану передачу з ціллю досягнення максимальної результативності з урахуванням навантаження. Це дозволяє заощадити паливо і в рази збільшити продуктивність. Опція блокування робочих органів виключає випадкове спрацьовування гідравлічних навісних систем.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин