Про компанію

Надійна робота, економічна конструкція – огляд бульдозера CAT® D9 GC

Надійна робота, економічна конструкція – огляд бульдозера CAT® D9 GC

Модель CAT D9 GC показує найкращі в своєму роді витрати експлуатації та надійності, а також неймовірну легкість обслуговування. Машина, виготовлена на рамі моделі CAT D9, продовжує підтримувати традиції лінійки за рахунок своєї бездоганної надійності. Рама, силова передача та ключові деталі зроблені з урахуванням можливості відновлення, що дозволяє економічно застосовувати бульдозер з властивостями нової техніки.

Конструкції для конкретних застосувань і навісне обладнання дозволяють закрити кілька самих різних завдань в гірничодобувній галузі, будівництві та на виробництві (разваловка, розпушування, обслуговування, підтримка парку тощо).

Модель CAT D9 GC є відмінним замінником D9R і оснащена хорошим двигуном Cat 3408 C, який продукує 380 кВт потужності на новій версії. Паливні та мастильні фільтри тепер відрізняються більш тривалим експлуатаційним періодом. Бульдозер обладнаний одним надійним мастильним фільтром, що дозволяє зменшити витрати на ТО та механізмом натягу поліклинового приводного ремня навісного обладнання такого як, генератор і компресор кондиціонера. Силова передача D9 GC передбачає триступеневу планетарну трансмісію Cat і дільник крутного моменту, що забезпечує ще більшу потужність на ґрунт і економію ресурсів.

Надійна робота, економічна конструкція – огляд бульдозера CAT® D9 GC 1
Надійна робота, економічна конструкція – огляд бульдозера CAT® D9 GC 2

Підвищене тягове зусилля полегшує заріз відвалу в важкий ґрунт, а піднесений привід й підвісний пристрій ходової частини Caterpillar обмежують бортовий редуктор від навантажень, за рахунок чого істотно збільшується експлуатаційний термін. Підвіска ходової частини дозволяє знизити ударні навантаження, які передаються на ходову, що гарантує більш м'який та комфортний рух.

Бульдозер D9 GC обладнаний ізольованою платформою оператора з системою ROPS або FOPS, що гарантують надійність та комфорт. Крісло Cat Comfort лінійки є повністю регульованим і має потовщені подушки крісла і спинки, за рахунок чого значно збільшується зручність і комфорт оператора. Легкі ручні інструменти управління бортовими фрікціонами і гальмами значно полегшують керування. Паливний бак з виїмкою та вузька рама розпушувача гарантують ідеальну видимість робочого простору з фронтальної та задньої частин.

Механізм моделі D9 GC вже добре знайомий професіоналам ТО, так як в ньому застосовувалося безліч складових, частини і системи моделі D9R. Легкий доступ до ділянок перевірки рівня мастила для регулярного контролю забезпечує додаткову надійність.

Сучасний плоский алюмінієвий радіатор двигуна обладнаний великою решіткою для захисту, що гарантує максимально легкий доступ і підвищений ступінь очищення. Щільні електричні роз'єми не пропускають бруд і вологу, що збільшує надійність і сприяє поліпшенню електричної системи бульдозера. Нижню огорожу обладнано допоміжною системою кріплення, що дає можливість фахівцеві звільнити застряглу огорожу і дозволяє безпечно опустити її на землю.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин