Про компанію

Новий швидкознімач гідравлічного типу представили в Caterpillar

Новий швидкознімач гідравлічного типу представили в Caterpillar
На додаток до пристосувань для зміни навісних знарядь Cat, світовий виробник представив новітнє поворотній гідравлічний швидкоз'ємний пристрій з подвійною фіксацією (DTL). Новинка спроектована спеціально для використання на міні-екскаваторах Cat і дозволяє значною мірою підвищити їх універсальність.

За допомогою нового поворотного швидкознімача, оператор отримує можливість виконувати нахил робочого інструмента на кут до 180 градусів, що значною мірою розширює функціональні можливості міні-екскаваторів і підвищує їх продуктивність. Новий швидкознімач буде надзвичайно корисний при виконанні широкого спектру робіт, включаючи знесення об'єктів цивільного будівництва, очистку траншей, утворених при виконанні ландшафтних робіт, а також для реалізації ряду інших завдань.



Виробник забезпечив сумісність DTL зі стандартним обладнанням, він закріплюється за допомогою пальців, таким чином, навісне обладнання дозволить експлуатувати міні-екскаватор як «пряму лопату». Поворотний механізм DTL збільшує величину утримуючого моменту більш ніж на 30%, при цьому загальна маса знижується на 15%.

Спеціально спроектована конструкція DTL дозволяє оператору міні-екскаватора проводити зміну навісного обладнання не залишаючи своєї кабіни. Спеціальні датчики і надійний механізм подвійної фіксації, забезпечує надійне утримання навісного знаряддя.



Новий швидкознімач Caterpillar має закриту конструкцію, в якій відсутні зовнішні рухомі елементи, що дозволяє підвищити надійність і безвідмовність його роботи. Завдяки збільшеному терміну експлуатації нового обладнання, власники техніки Cat зможуть скоротити свої витрати на ремонт і заміну обладнання.

Познайомиться з новими моделями техніки і технологічними рішеннями Caterpillar ви можете в розділі "Спецтехніка".


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин