Про компанію

Огляд ефективної конструкції навантажувача Cat® 973D яка покращує роботу та зменшує втомлюваність оператора

Огляд ефективної конструкції навантажувача Cat® 973D яка покращує роботу та зменшує втомлюваність оператора

Гусеничний навантажувач Cat® 973D є єдиним гусеничним навантажувачем серед машин даного розміру. Навантажувач забезпечує комфорт оператора, високу продуктивність і універсальність. Машина проектувалася з урахуванням забезпечення високої продуктивності. У зв'язку з цим навантажувач може використовуватися для різних робіт у важких умовах без зниження продуктивності і ефективності. Навантажувач має міцну і надійну конструкцію, відмінною керованістю і простоту експлуатації.

Двигун

Модель Cat® 973D обладнана потужним рядним двигуном Cat® C9 об'ємом 8,8 літрів з 6 циліндрами з електронною системою впорскування пального з гідравлічною активацією або технологією HEUI. Двигун з розрахунковою потужністю 196 кВт відповідає останнім світовим нормативам за шкідливістю відпрацьованих газів.

Двигун задіє технологію ACERT c розширеним функціоналом системи електронного управління, точною подачею пального та розподілу очищеного повітря. Дана система дозволяє досягти відмінних робочих показників, зберігаючи корисну потужність.

Електронне урядування ADEM A4

Модернізована система управління дизельним двигуном систематично відстежує головні робочі показники та опції двигуна. Технологія ADEM A4 управляє подачею пального, гарантуючи максимально високий вихід потужності на літр пального. Двигун має цілий ряд давачів. Блоком управління виконується точне регулювання подачі пального, за рахунок чого двигун моментально реагує на зміни потреби в потужності. ADEM-A4 являє собою електронний мозок машини, який в свою чергу забезпечує необхідну продуктивність.

Регульований вентилятор

Дана опція забезпечує багато переваг: якісне охолодження, зменшення ймовірності засмічення, поліпшені значення роботи за умови низьких температур і більш економну витрату пального. Для зниження рівня шуму, привід вентилятора системи здійснюється через в’язкісну муфту, яка управляється електронною системою машини.

Огляд ефективної конструкції навантажувача Cat® 973D яка покращує роботу та зменшує втомлюваність оператора 1
Огляд ефективної конструкції навантажувача Cat® 973D яка покращує роботу та зменшує втомлюваність оператора 2
Гідростатичний привід

Гідростатичний привід на електронному управлінні дозволяє досягти підвищеної швидкодії для мінімізації часу циклу і збільшення продуктивності.

Крім того, гідростатичний привід оснащений функцією автономного управління крутним моментом гусениць з швидким розгоном і безступінчатою зміною швидкості. Оператор може плавно виконувати поворот і розворот машини на місці.

Гідравлічна система з регулюванням робочих параметрів в залежності від навантаження

Навантажувач 973D обладнано системою регулювання потужності з урахуванням навантаження, яка адаптується автоматично до умов експлуатації, регулюючи витрату рідини згідно з потребами робочої техніки, що сприяє більш ефективній витраті пального. За рахунок такої модульної гідравлічної системи вдається досягти точного керування, яке не вимагає істотних зусиль і забезпечує одночасне виконання підйому та нахилу.

Циліндр з сенсором положення

Циліндри PSC створені для розумного управління гідравлічною системою. Вони збільшують продуктивність, підвищуючи функціональні можливості управління. Оператор може регулювати позицію обмежувача підйому і нахилу згідно з потребами експлуатації, не залишаючи робоче місце.

Електронні компоненти всередині циліндра забезпечують можливість приєднання гідравлічної системи до електроніки машини. Це дозволяє контролювати хід циліндра, зводячи до мінімуму стомлюваність оператора і збільшуючи його робочу продуктивність.

Циліндри PSC дозволяють навантажувачу використовувати збільшений автоматичний функціонал і забезпечують плавний початок і закінчення ходу циліндра, зменшуючи рівень вібраційних коливань в кабіні.

Автоматичний обмежувач ходу

Програмовані обмежувачі, які входять в стандартну комплектацію, відрізняються плавністю роботи та високою ефективністю, за рахунок чого вдається досягти точного встановлення ковша по висоті при навантаженні або відвантаженні. З метою програмування обмежувача підйому та нахилу потрібно перевести ківш або робоче спорядження в необхідну позицію й натиснути на кулісний перемикач в кабіні.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин