Про компанію

Огляд лінійки самоскидків Cat® з шарнірно-зчленованою рамою

Огляд лінійки самоскидків Cat® з шарнірно-зчленованою рамою

Три моделі самоскидів Cat 730, 730 EJ, 735 з шарнірно-зчленованою рамою зазнали величезної кількості змін. Всі ці зміни покращили перевірені на досвіді опції та забезпечили можливість продовження продуктивності. Крім цього, машини Cat 730, 730 EJ були оснащені опцією автокерування сповільнювачем та опцією рушання на підйомі. Ці ж опції модель 735 перейняла з попередньої моделі лінійки С, але пристрій машини було модернізовано: встановили новий двигун та коробку передач, використали структурні та габаритні видозміни, які дозволили знизити вагу машини до 22% і разом з тим зберегти продуктивність машини 735 С. Це дало можливість застосувати пальне на 19% якісніше.

Робоча зона оператора

Двері кабіни відрізняються більш міцною та легкою конструкцією, а опція доведення дверей удосконалить захист від попадання пилу. Число вентиляційних зазорів над оператором і позаду нього в новій автомобільній системі клімат контролю було підвищено з метою підвищення якості обігріву та охолодження.

Допоміжні зовнішні індикатори корисної вантажопідйомності інформують оператора навантажувача про рівень завантаження самоскида. Допоміжні потужні світлодіодні ліхтарі з великим кутом освітлення забезпечують видимість вночі або у випадках недостатнього огляду. До зовнішніх змін кабіни відноситься модернізоване гнучке нижнє крило та вихлопна труба з низьким профілем, яку потрібно знімати на час переміщення.

Ще одним методом забезпечення безпеки служить інноваційна автоматична технологія регулювання тяги Cat, яка була виконана за надточною технологією, що дозволяє своєчасно включати блокування диференціала, тим самим виключаючи ковзання коліс.

Огляд лінійки самоскидків Cat® з шарнірно-зчленованою рамою 1
Огляд лінійки самоскидків Cat® з шарнірно-зчленованою рамою 2
Передові органи управління

Опції керування коробкою передач і підйомом кузова об'єднані в єдиний важіль, завдяки чому вдається збільшити результативність управління при зниженні зусиль і дії оператора. Вибір між ручним режимом і режимом допомоги в процесі підйому кузова проводиться за допомогою перемикача в кабіні, причому в режимі допомоги включиться гальмо розвантаження, КПП перейде в нейтральну позицію, а кузов підніметься на максимальний кут при підвищених оборотах холостого ходу двигуна.

За допомогою ергономічних кнопок на важелі управління вдається налагодити максимальну швидкість машини та включити розвантажувальне гальмо. Допоміжна технологія захисту від перемикання передачі дає можливість самоскиду здійснювати безпечну зупинку, якщо перемикання напрямку ходу було здійснено в процесі руху. На новому важелі управління перемиканням передач та підйомом кузова також встановлений перемикач гальма стоянки. При малоймовірній відмові головного та додаткового гальма можна буде включити гальмо стоянки за допомогою перемикача на важелі.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин